LG збільшує свою присутність в Європі завдяки виставці кухонних рішень на MDW 2024

LG збільшує свою присутність в Європі завдяки виставці кухонних рішень на MDW 2024

Завдяки передовим технологіям штучного інтелекту та витонченому дизайну розширена лінійка вбудованої техніки компанії гарантує неперевершену зручність та стиль на кухні

LG Electronics (LG) представила нову вбудовану кухонну техніку на Тижні дизайну MDW 2024, що проходив в Мілані, Італія, з 16 по 21 квітня. У центрі міланської експозиції LG — найновіша вбудована духова шафа Signature Kitchen Suite, індукційна плита з вільною зоною та витяжка з горизонтальною вентиляцією. Завдяки інноваційному преміальному дизайну та надзвичайно зручним функціям вишукані вбудовані пристрої компанії забезпечують виняткову простоту використання та легку елегантність.

Вбудована духова шафа Signature Kitchen Suite з передовими технологіями приготування

Вбудована 60-сантиметрова (24-дюймова) духова шафа Signature Kitchen Suite, що дебютувала на виставці MDW 2024 і була розроблена з урахуванням потреб європейських споживачів, має безліч найсучасніших функцій і технологій штучного інтелекту, які покращують процес приготування страв. Обладнана системою Gourmet AI™️ духовка може розпізнавати, що саме готує користувач, і автоматично обирати відповідний режим приготування зі 130 рецептів. Gourmet AI також контролює ступінь підрум’янення таких страв, як піца і стейк, активно стежить за процесом приготування і сповіщає користувачів через застосунок ThinQ™️, щойно страва готова. За допомогою розпізнавання відео розумна духовка LG може запропонувати оптимальні налаштування для страви, що готується, а відеомоніторинг у реальному часі та сповільнений запис дозволяють легко контролювати процес приготування їжі через програму ThinQ.

Завдяки вдосконаленій інверторній технології ProBake нова духова шафа забезпечує рівномірне нагрівання та швидке й ефективне приготування їжі з класом енергоспоживання А++. Інноваційна технологія LG обертає конвекційний вентилятор вперед-назад, щоб забезпечити коротший час попереднього розігріву, рівномірне нагрівання та більш хрумкі скоринки при використанні режиму Air Fry в духовці. Унікальна технологія компанії InstaView™️ ще більше підвищує зручність користування, дозволяючи зазирнути всередину, просто двічі постукавши по дверцятах духової шафи.

Це цікаво:   LG представляє смарт-монітор MyView 4K на CES 2024

Індукційна плита з вільною зоною для зручного та швидкого приготування

90-сантиметрова (36-дюймова) індукційна плита Signature Kitchen Suite з вільною зоною забезпечує новий рівень універсальності та простоти використання, дозволяючи користувачам розміщувати посуд будь-якого розміру та типу — наприклад, сковороди для паельї та каструлі мока — у будь-якому місці варильної поверхні.* Новий прилад може визначати та відстежувати положення посуду, усуваючи необхідність вручну скасовувати та повторно застосовувати налаштування під час переміщення каструлі або пательні з однієї частини варильної поверхні на іншу. Крім того, технологія штучного інтелекту, якою оснащена плита, може визначати температуру посуду й автоматично зменшувати вогонь, коли це необхідно, допомагаючи мінімізувати розливання і розбризкування при кип’ятінні води або приготуванні супів і соусів.

Розширена лінійка вбудованих приладів для різноманітних кухонь

LG продовжує розширювати лінійку вбудованої техніки, представляючи нову витяжку Signature Kitchen Suite. Ця 90-сантиметрова (36-дюймова) витяжка, яка бездоганно вмонтовується в острівці та стільниці, має елегантний вишуканий вигляд завдяки шикарному чорному склу та сучасному дизайну рамки. Вона також забезпечує потужну вентиляцію, ефективно відводячи пару та запахи для більш комфортного процесу приготування їжі.

Крім того, LG розширила свій модельний ряд вбудованої техніки для європейського ринку. Разом із новинками, такими як 80-сантиметрова (30-дюймова) індукційна плита, вбудовані комбіновані холодильники та мікрохвильові печі, компанія тепер пропонує розширений спектр опцій у лінійках духових шаф — від більшої варіативності пристроїв до ширшого вибору кольорів і розмірів. Серед нових моделей — холодильник Signature Kitchen Suite з французькими дверцятами шириною 122 см (48 дюймів) з лінійки Transitional з тонкими ручками та оксамитовим матовим покриттям з нержавіючої сталі. Щоб допомогти покупцям облаштувати вишукану кухню, компанія пропонує низку нових рішень для своїх преміальних вбудованих приладів, зокрема, чорну нержавіючу сталь та нержавіючу сталь на додаток до раніше представленого покриття з чорного скла.

Це цікаво:   LG gram Pro вирізняється надтонким, легким дизайном та вражаючою продуктивністю з ШІ

«Ми раді представити наші найсучасніші інновації вбудованої техніки на цьогорічному Тижні дизайну в Мілані, демонструючи нашу відданість новим тенденціям дизайну та задоволенню різноманітних потреб європейських користувачів, — сказав Лю Чже Чоль, президент компанії LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. — LG продовжить збільшувати свою присутність в Європі завдяки розширенню асортименту вбудованої техніки, що забезпечує стиль, продуктивність та зручність на кухні».

Відвідувачі виставки MDW 2024 в Мілані з 16 по 21 квітня змогли ознайомитися з останніми моделями вбудованої техніки LG на стенді LG у Міланському виставковому центрі.


Новини IT » Технології » LG збільшує свою присутність в Європі завдяки виставці кухонних рішень на MDW 2024

Опубліковано


Останні новини IT: