У Ганновері триває робота виставки СеВІТ-2005

У Ганновері (Німеччина) продовжує роботу Міжнародна виставка інформаційних технологій та телекомунікацій СеВІТ–2005. ВАТ “Укртелеком” вдесяте бере участь у цьому престижному форумі. Стенд Укртелекому розташований у 12 виставковому павільйоні поруч із такими всесвітньо відомими телекомунікаційними компаніями, як Lucent Technologies, Alcatel, Marconi тощо.Сьогодні експозицію Товариства відвідав Перший заступник Голови Правління ВАТ “Укртелеком” Анатолій Русінський та низка інших керівників компанії.
Кількість відвідувачів експозиції ВАТ “Укртелеком” свідчить про величезну популярність стенду Національного оператора. Фахівці компанії проводять презентації та знайомлять відвідувачів із досягненнями та перспективами розвитку Товариства. Гості експозиції можуть оцінити значний потенціал телекомунікаційного ринку України — відкритого для іноземних інвестицій.
Особливу зацікавленість викликає можливість термінації голосового трафіку в Україну (із Туреччини, Німеччини, Великої Британії) та транзиту трафіку через Україну.

Чимало іноземних компаній пропонують обладнання для відеоконференцзв’язку, передачі голосового трафіку, тестового обладнання для каналів зв’язку тощо, впровадження нових послуг, таких як:
– організація доступу до інтернету за технологією ADSL по мережі електричного живлення;
– послуги коротких текстових повідомлень “sms” для абонентів фіксованих мереж зв’язку.

Товариство також отримало цікаві пропозиції щодо співробітництва у сфері оренди номерів служби 800-, необхідних для організації безкоштовних номерів підтримки російськомовних клієнтів німецьких компаній.

Експозиція Товариства як провідного телекомунікаційного оператора України презентує досягнення компанії у забезпеченні потреб своїх клієнтів у найсучасніших послугах, створених на базі новітніх технологій. Крім того, на стенді представлена інформація про потенційні можливості телекомунікаційного ринку України, яка, безумовно, зацікавить іноземних інвесторів.


Новини IT » У Ганновері триває робота виставки СеВІТ-2005

Опубліковано


Останні новини IT: