Друге покоління процесорів AMD EPYC: розширення екосистеми, нові рішення і досягнення в області продуктивності

Друге покоління процесорів AMD EPYC: розширення екосистеми, нові рішення і досягнення в області продуктивності

Під час презентації у Римі компанія AMD розповіла про нові платформи від Dell, а також про клієнтські рішення для хмарних робочих навантажень, високопродуктивних обчислень і 5G-мереж на базі процесорів AMD EPYC другого покоління. Форрест Норрод, старший віце-президент і генеральний менеджер бізнес-групи рішень для центрів обробки даних та інтегрованих рішень компанії AMD, і технічний директор Марк Пейпермастер разом з представниками компаній Dell, IBM Cloud, Nokia, ATOS, OVHcloud і TSMC розповіли про більш ніж 100 нових рекордів продуктивності. Також вони повідомили про те, що все більше замовників у сфері хмарних рішень, корпоративних робочих навантажень і високопродуктивних обчислень використовують процесори AMD EPYC™ другого покоління.

·         Компанія Dell EMC представила п’ять нових платформ Dell EMC PowerEdge на базі процесорів EPYC другого покоління. Ці платформи доступні вже зараз.

·         IBM Cloud розповіла про те, як SEV-ES та підтримка інтерфейсу PCIe® 4.0 процесорами EPYC другого покоління допомагають задовольнити потреби клієнтів платформи IBM Cloud. Серед переваг процесорів EPYC другого покоління IBM особливо виділила чудову пропускну здатність пам’яті для великих обсягів даних і робочих навантажень в області аналітики.

·         Компанія Nokia зазначила, що процесори EPYC другого покоління дозволяють значно прискорити систему Cloud Packet Core, яка допомагає постачальникам послуг надавати конвергентний широкосмуговий зв’язок, IoT і зв’язок машинного типу для 5G. Під час тестування Nokia виявила, що система на базі процесорів AMD EPYC другого покоління забезпечила дворазове збільшення пропускної спроможності пакетної передачі в порівнянні з попередніми системами.

·         ATOS, світовий лідер в області цифрової трансформації, оголосив, що їхній клієнт використовує процесори AMD EPYC другого покоління, розширюючи застосування суперкомп’ютерних обчислень на благо французького наукового співтовариства. Крім того, компанії AMD та ATOS продемонстрували процесор AMD EPYC 7H12 з рідинним охолодженням, 64 ядрами / 128 потоками і TDP 280 Вт, спеціально розроблений для HPC-замовників.

Це цікаво:   Огляд Google Pixel 8

·         Компанія OVHcloud анонсувала новий інстанс хостингу високого класу на базі процесора AMD EPYC ™ 7402P з флеш-пам’яттю. Він буде доступний наприкінці 2019 року.

·         Компанія TSMC оголосила про використання AMD EPYC другого покоління в якості основи для новітніх досліджень і передових технологічних процесів.

Дізнатися більше про те, як процесори AMD EPYC другого покоління розвивають серверний ринок, пропонуючи нові рішення, підвищуючи продуктивність і встановлюючи світові рекорди, можна у блозі Форреста Норрода.


Новини IT » Hardware » Друге покоління процесорів AMD EPYC: розширення екосистеми, нові рішення і досягнення в області продуктивності

Опубліковано


Останні новини IT: