Компанія AMD виводить на новий рівень високопродуктивні обчислення на ПК завдяки процесорам Ryzen 9 3950X, Ryzen Threadripper 3960X і 3970X

Компанія AMD виводить на новий рівень високопродуктивні обчислення на ПК завдяки процесорам Ryzen 9 3950X, Ryzen Threadripper 3960X і 3970X

Відтепер геймери, ентузіасти та творці контенту в усьому світі зможуть випробувати на практиці найвищу продуктивність обчислень завдяки новітнім доповненням до сімейства процесорів AMD Ryzen.

Ryzen 9 3950X, що вже надійшов у продаж, поєднує в собі міць 16 ядер і передовий 7-нм техпроцес, будучи найшвидшим споживчим процесором компанії AMD для геймерів та ентузіастів. Процесор Ryzen 9 3950X пропонує виняткову однопотокову та багатопотокову продуктивність для HEDT-системи, забезпечуючи вигоду для користувачів. При цьому новий процесор забезпечує неймовірні ігрові можливості та високу продуктивність для кодування і редагування контенту, а також багато чого іншого.

Дует 24-ядерного процесора 3960X і 32-ядерного 3970X третього покоління Ryzen Threadripper також уже доступний у глобальних ритейлерів і в онлайн-магазинах. Процесори пропонують професіоналам неперевершений рівень продуктивності і співвідношення ціни та якості для ефективної роботи в різних додатках. Третє покоління Ryzen Threadripper забезпечує користувачам потужність, швидкість і ефективність при виконанні завдань в області САПР, кодування, компіляції коду, моделювання, трасування променів тощо. Це дозволить витрачати час тільки на те, що по-справжньому важливе.

Нарешті, ми раді оголосити, що незабаром до сімейства Threadripper приєднається більший і швидший додаток у вигляді 64-ядерного процесора Ryzen Threadripper 3990X зі 128 ядрами, який дозволить по-новому оцінити, на що здатний центральний процесор настільного комп’ютера.

Якщо у вас є які-небудь запитання, з радістю на них відповімо. Отримати більше інформації про досягнення компанії AMD у 2019 році можна за посиланням.

Це цікаво:   Schneider Electric співпрацює з NVIDIA у проєктуванні Штучного інтелекту для Центрів обробки даних

Новини IT » Hardware » Компанія AMD виводить на новий рівень високопродуктивні обчислення на ПК завдяки процесорам Ryzen 9 3950X, Ryzen Threadripper 3960X і 3970X

Опубліковано


Останні новини IT: