За результатами європейського дослідження 60% покупців надають перевагу процесорам компанії AMD

За результатами європейського дослідження 60% покупців надають перевагу процесорам компанії AMD

Згідно з результатами нещодавно проведеного незалежного дослідження асоціації European Hardware Association (EHA), понад 60% опитаних надають перевагу продукції компанії AMD.

Понад 10 000 респондентів взяли участь у широкому дослідженні EHA. При відповіді на запитання про те, який настільний процесор вони куплять наступним, учасники опитування надали явну перевагу певним виробникам, при цьому понад 60% обрали продукцію компанії AMD. EHA провела аналогічне опитування у 2018 році, за його результатами перевагу AMD надали 40% респондентів. У більш широкому дослідженні EHA, проведеному в травні 2019 року, їхня кількість збільшилася до 50%.

Коментуючи результати дослідження, голова EHA Коен Крійнс сказав: «Збільшення кількості тих, хто надає перевагу продукції компанії AMD, з 50% до 60% за останні місяці можна пояснити виходом нових процесорів AMD Ryzen третього покоління для настільних ПК. Ryzen 3000 забезпечує кращу продуктивність не тільки при виконанні багатопотокових робочих навантажень, але і при роботі в додатках з невеликою кількістю потоків, таких як комп’ютерні ігри».

Результати, що стосуються графічних рішень AMD, також покращилися:

·         «У травні менше 19% наших читачів обирали графіку від AMD. Наразі їхня кількість збільшилася майже до 23%».

·         «Наше нещодавнє дослідження показує, що ті, хто надає перевагу відеокартам AMD, практично завжди поєднують їх із процесорами AMD. Комбінації процесора від Intel і відеокарти AMD надають перевагу тільки 2,9% респондентів».

Це цікаво:   AMD анонсує мобільні процесори серії Ryzen PRO 7040 для бізнесу

Новини IT » Hardware » За результатами європейського дослідження 60% покупців надають перевагу процесорам компанії AMD

Опубліковано


Останні новини IT: