Оновлене ПЗ смарт-годинників Huawei Watch GT 2 відтепер дозволяє слідкувати за діяльністю дихальної системи. Вже в Україні

Оновлене ПЗ смарт-годинників Huawei Watch GT 2 відтепер дозволяє слідкувати за діяльністю дихальної системи. Вже в Україні

Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) оновлює функціональність смарт-годинників Huawei Watch GT 2 46 мм і Huawei Watch GT 2 42 мм. Серед нових інтелектуальних функцій — моніторинг рівня насичення крові киснем (SpO2), важливого фізіологічного показника функціонування дихальної системи. Оновлення виводять моніторинг здоров’я на новий рівень, що особливо актуально під час карантину. Також тепер годинник підтримує динамічні циферблати, 100 режимів тренувань з автоматичним розпізнаванням типу тренування за 6 категоріями, трекінг жіночого циклу, а також віддалене керування камерою.

Рівень насиченості крові киснем, або SpO2, є одним із найважливіших показників здоров’я разом із артеріальним тиском і частотою серцевих скорочень. Для нормального функціонування організму рівень SpO2 має становити від 95% до 100%. Під час інтенсивних навантажень або через проблеми зі здоров’ям він може падати — такий стан називається гіпоксемією. Нині, у зв’язку з поширенням тяжких респіраторних захворювань та карантином, особливо важливо слідкувати за рівнем SpO2 у домашніх умовах. Оновлені смарт-годинники Huawei Watch GT 2 дозволяють щоденно вимірювати цей показник, що може допомогти вчасно виявити порушення в роботі дихальної системи.

Оновлені Huawei Watch GT 2 підтримують 100 різних режимів тренувань — 15 професійних і 85 кастомізованих із автоматичним відстеженням за 6 категоріями. Серед них вправи, які можна виконувати в домашніх умовах. Рекомендовані вправи для початківців, які не потребують професійної підготовки: глибоке дихання, швидка ходьба та біг, зокрема на біговій доріжці. Люди, які не є новачками в спорті, можуть обрати тренування на гребному чи еліптичному тренажері. Серед інших варіантів — йога чи аеробіка. Під час занять улюбленим видом спорту розумні годинники записують основні дані про тривалість і прогрес у тренуваннях, спалені калорії, пульс, час, необхідний на відновлення, тощо.

Це цікаво:   Schneider Electric співпрацює з NVIDIA у проєктуванні Штучного інтелекту для Центрів обробки даних

Huawei впроваджує інтелектуальні алгоритми у свої носимі пристрої. Завдяки цьому користувачі можуть отримувати точні дані про стан свого здоров’я та робити відповідні зміни у щоденних ритуалах. Так, Huawei Watch GT 2 відслідковують частоту серцевих скорочень і сповістять власника, якщо цей показник перевищить 100 або буде меншим за 50 ударів протягом понад 10 хвилин. Також завдяки технології Huawei TruSleep™ 2.0 розумний годинник моніторить якість сну у режимі реального часу та надає рекомендації, як покращити відпочинок. Ще одна технологія, що допомагає піклуватися про стан здоров’я, — Huawei TruRelax™. Вона дозволяє записувати зміни варіабельності ритму серця (ВРС) і показники рівня стресу користувачів, а також надсилає сповіщення про необхідність порухатися при тривалому перебуванні на одному місці.

Відтепер Huawei Watch GT 2 42 мм підтримують й оновлені динамічні циферблати, що налаштовуються відповідно до уподобань користувачів (для Huawei Watch GT 2 46 мм динамічні циферблати доступні з травня 2020 р.). Ще одне важливе доповнення — моніторинг жіночого циклу із нагадуваннями про період фертильності та прогнозуваннями через додаток Huawei Health. Ця функція буде підтримуватися на Huawei Watch GT 2 42 мм. 

Оновлені Huawei Watch GT 2 підтримують функцію дистанційного керування камерою смартфона, що дозволяє робити якісні знімки на відстані (функціональність буде доступна у травні 2020). Крім того, вони мають велику ємність пам’яті для зберігання улюблених аудіотреків і програвання музики безпосередньо з годинника з використанням Bluetooth-навушників.

Розумні годинники Huawei Watch GT 2 працюють на основі чипсета Kirin A1, який забезпечує до 14 днів роботи батареї для 46 мм-версії та до 7 днів — для 42-мм версії.

Функція моніторингу рівня насичення крові киснем (SpO2) вже доступна для смарт-годинників Huawei Watch GT 2 46 мм та 42 мм. Підтримка 100 режимів тренувань з автоматичним розпізнаванням та дистанційного керування камерою смартфона для обох моделей буде доступна з травня. 

Це цікаво:   AMD дарує гру Starfield при купівлі відеокарт Radeon і процесорів Ryzen

Смарт-годинники Huawei Watch GT 2 46 мм і Huawei Watch GT 2 42 мм доступні в усіх роздрібних магазинах України за рекомендованою ціною від 4 999 грн.


Новини IT » Hardware » Оновлене ПЗ смарт-годинників Huawei Watch GT 2 відтепер дозволяє слідкувати за діяльністю дихальної системи. Вже в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: