Віртуальний тур HRLS

Віртуальний тур HRLS

Сьогодні AMD запустила безпрецедентний 360-градусний віртуальний тур HRLS, високопродуктивним комп’ютерним центром Штутгарта в Університеті Штутгарта, де розташований флагманський суперкомп’ютер «Hawk». Нещодавно представлена система «Hawk» є одним із найшвидших суперкомп’ютерів у світі та найшвидшою європейською системою загального призначення для наукових і промислових обчислень.

Відкритий для доступу тут, віртуальний тур дає рідкісну можливість заглянути всередину вражаючого технічного досягнення в історії європейських суперкомп’ютерів. Коли ви пересуватиметеся внутрішньою обстановкою і пересуватиметесь між стійками, вам стануть доступні посилання, за якими ви зможете знайти більше інформації про суперкомп’ютер «Hawk». Тур також включає інтерв’ю з доктором Бастіаном Коллером (Bastian Koller), керівним директором HRLS, який пояснює особливості роботи і застосувань системи. Як видно з допомогою туру, система «Hawk» складається з 44 стійок з 5 600 обчислювальними вузлами загальним обсягом 720 000 ядер процесорів AMD EPYC другого покоління.

«Hawk», що базується на системі Apollo від компанії Hewlett Packard Enterprise (HPE), створений для застосувань в області енергетики, кліматології, мобільності й охороні здоров’я з піковою продуктивністю близько 26 петафлопсів (26 квадрильйонів операцій на секунду). Обчислення з подібною швидкістю дозволяють більш точно моделювати складні системи, а щоб уявити обсяг обчислень, які за одну секунду може здійснити комп’ютер, здатний працювати на швидкості в 1 петафлопс, потрібно виконувати одне обчислення на секунду впродовж 31 688 765 років. «Hawk» дозволяє вченим та інженерам досліджувати більші та складніші явища, підтримуючи високонавантажені робочі потоки, які об’єднують завдання штучного інтелекту, аналізу великих даних, глибокого навчання і симуляцій.

На замітку: ви легко можете вбудувати 360-градусний віртуальний тур безпосередньо на свою сторінку, щоб дати читачам можливість побачити систему, не залишаючи ваш сайт. Ми надали код для плеєра в джерелах нижче. Дайте знати, якщо вам потрібна допомога з налаштуваннями.

Це цікаво:   AMD випускає процесори Siena сімейства AMD EPYC четвертого покоління

Ми сподіваємося, що вам сподобається віртуальний тур, і, будь ласка, зв’яжіться з нами, якщо вам потрібні додаткові зображення системи «Hawk» або виникли будь-які запитання.

З найкращими побажаннями,

пресофіс компанії AMD


Новини IT » Hardware » Віртуальний тур HRLS

Опубліковано


Останні новини IT: