Нова відеокарта AMD Radeon™ Pro 5600M забезпечить десктопною продуктивністю і високою енергоефективністю користувачів 16-дюймових MacBook Pro

Нова відеокарта AMD Radeon™ Pro 5600M забезпечить десктопною продуктивністю і високою енергоефективністю користувачів 16-дюймових MacBook Pro

Apple MacBook Pro 16″ Space Gray

Компанія AMD (NASDAQ: AMD) оголосила про те, що новий графічний процесор AMD Radeon™ Pro 5600M використовуватиметься в 16-дюймовому MacBook Pro. Створена, щоб гарантувати десктопний рівень графіки навіть у компактному форматі, нова відеокарта на базі цього ГП дозволить обробляти завдання з високим обчислювальним навантаженням, забезпечуючи професійним користувачам високу продуктивність навіть на ходу.

Відеокарта AMD Radeon Pro 5600M створена з використанням технологій передового 7-нанометрового техпроцесу і новаторської архітектури AMD RDNA™, що дозволяє їй успішно вирішувати різні завдання, включаючи монтаж відео, колірний грейдинг, розробку додатків, створення ігор тощо. Маючи 40 обчислювальних блоків і 8 Гб надшвидкої та енергоефективної пам’яті з високою пропускною здатністю (HBM2), графічний процесор AMD Radeon Pro 5600M має надшвидку продуктивність і відмінні характеристики енергоефективності в одному пристрої.

«Користувачам-професіоналам зараз, як ніколи, потрібна свобода для творчого вирішення робочих завдань, – говорить Скотт Херкельман (Scott Herkelman), корпоративний віцепрезидент і генеральний менеджер Graphics Business Unit в AMD. – З архітектурою AMD RDNA відеокарта AMD Radeon Pro 5600M пропонує оптимальне поєднання обчислювальної потужності й енергоефективності, демонструючи видатні показники для вирішення широкого списку складних графічних завдань на ходу».

Ключові можливості й особливості відеокарти AMD Radeon Pro 5600M включають у себе:

  • Виняткові обчислювальні показники – оснащена 40 обчислювальними блоками, відеокарта AMD Radeon Pro 5600M гарантує до 5.3 терафлопса в операціях одинарної точності з рухомою комою.
  • Пам’ять з високою пропускною здатністю (HBM2) – 8 Гб пам’яті з пропускною здатністю 394 Гб/сек дають можливість надшвидкої передачі даних, що дозволяє працювати з високонавантаженими додатками.
  • Архітектуру AMD RDNA – архітектура AMD RDNA забезпечує виняткову продуктивність укупі з відмінною енергоефективністю, важливою для мобільних обчислювальних платформ.
Це цікаво:   AMD дарує гру Starfield при купівлі відеокарт Radeon і процесорів Ryzen

Кіл-ть обчислювальних блоківКіл-ть потокових процесорівFP32 ТФЛОПСПам’ять HBM2 Інтерфейс пам’яті
Відеокарта AMD Radeon™ Pro 5600M402560До 5.3 8 Гб2048-бітний

Новинка AMD Radeon Pro 5600M доповнює наявний вибір з відеокарт Radeon Pro 5300M і 5500M для 16-дюймового MacBook Pro новою опцією для надпродуктивної роботи. Для того щоб отримати більше інформації про новий MacBook Pro, відвідайте https://www.apple.com/macbook-pro-16/.


Новини IT » Hardware » Нова відеокарта AMD Radeon™ Pro 5600M забезпечить десктопною продуктивністю і високою енергоефективністю користувачів 16-дюймових MacBook Pro

Опубліковано


Останні новини IT: