Процесори AMD EPYC™ додадуть розширені технології безпеки і високопродуктивні можливості для клієнтів VMware

Процесори AMD EPYC™ додадуть розширені технології безпеки і високопродуктивні можливості для клієнтів VMware

– VMware vSphere® 7.0U1 додає підтримку технології AMD Secure Encrypted Virtualization-Encrypted State, підвищуючи безпеку даних у віртуалізованих середовищах –

– Процесори AMD EPYC забезпечують до 2.3 разу більшу продуктивність порівняно з конкурентами на VMware –

Компанія AMD (NASDAQ: AMD) оголосила про останнє розширення екосистеми процесорів AMD EPYC™ для віртуалізованих і гіперконвергованих середовищ інфраструктури (HCI) за допомогою VMware®, додавши підтримку технології Secure Encrypted Virtualization-Encrypted State (SEV-ES) у новій версії vSphere®, 7.0U1.

Остання версія VMware vSphere тепер підтримує AMD SEV-ES, частину AMD Infinity Guard, надійного набору сучасних апаратних технологій, які є у всіх процесорах AMD EPYC 2-го покоління. На додаток до шифрування пам’яті віртуальних машин SEV-ES також забезпечує шифрування регістрів ЦП і надає клієнтам VMware просту в реалізації і підвищену безпеку для їхнього оточення.

«У міру того, як сучасний центр обробки даних продовжує розвиватися у віртуалізоване гібридне хмарне середовище, AMD і VMware спільно працюють над тим, щоб надати клієнтам доступ до систем, які забезпечують високий рівень продуктивності на робочих навантаженнях віртуалізації, і одночасно пропонують розширені технології безпеки, які легко впровадити для кращого захисту даних, — сказав Ден Макнамара (Dan McNamara), старший віцепрезидент і генеральний директор серверного підрозділу AMD. — Віртуалізований центр обробки даних із процесорами AMD EPYC і VMware дозволяє клієнтам модернізувати свій центр обробки даних і отримати доступ до високопродуктивних і передових технологій безпеки на різних платформах OEM-виробників».

«У віртуалізованому середовищі дуже важливо мати захист даних не тільки від інших віртуальних машин, а й від самого гіпервізора. Саме тому ми вирішили зробити vSphere 7 першим гіпервізором, що забезпечує повну підтримку SEV-ES від процесорів AMD EPYC, — говорить Кріш Прасад (Krish Prasad), старший віцепрезидент і генеральний директор бізнес-підрозділу хмарних платформ VMware. — Цей додатковий рівень безпеки і шифрування даних дійсно важливий для наших клієнтів, тому що тепер вони можуть шифрувати дані в усьому своєму середовищі. Але що ще важливіше, клієнтам не потрібно вносити зміни в свої додатки, щоб повною мірою скористатися перевагами SEV-ES, що спрощує впровадження системи безпеки. Компанія AMD зробила безпеку легким вибором для своїх клієнтів за допомогою цих технологій, і ми раді надати їм захист із AMD EPYC».

Це цікаво:   AMD забезпечує роботу найбільшого у світі суперкомп’ютера для промислових хімічних досліджень

Екосистема AMD EPYC і VMware, що зростає

Процесори AMD EPYC™ стали провідним вибором для впровадження інновацій в області віртуалізації і HCI завдяки збільшеній продуктивності, в тому числі продуктивності VMmark 3.1.1, що до 2,3 разу краща порівняно з конкурентами, найкращим у своєму класі можливостям пам’яті, а також повному набору технологій безпеки з AMD Infinity Guard, включаючи SEV-ES і Secure Memory Encryption. 

Крім того, в тісній співпраці зі своїми OEM-партнерами компанія AMD створила сертифіковані конфігурації вузлів vSAN ReadyNodes™ для процесорів AMD EPYC та інших процесорів AMD EPYC і рішень VMware HCI, які забезпечують найкращу продуктивність, масштабованість і сукупну вартість володіння.

  • Dell Technologies
    • Гіперконвергентні системи Dell EMC VxRail™ E Seriesці системи, оснащені процесорами AMD EPYC 2-го покоління, продовжують успішну співпрацю між AMD, Dell Technologies і VMware, що дозволяє використовувати HCI у широкому спектрі застосувань.
    • Готові вузли Dell EMC vSAN Ready Nodes — використовуючи сервери Dell EMC PowerEdge, замовники можуть отримати продуктивність AMD EPYC завдяки гнучкості вузлів Dell EMC vSAN Ready Nodes, гіперконвергованих будівельних блоків для середовищ VMware vSAN™.
  • HPE
    • Сервери HPE ProLiant DL325 і DL385 Gen10 та Gen10 Plus — використовуючи процесори AMD EPYC 2-го покоління, ці сервери призначені для користувачів VDI, критично важливих бізнес-додатків і змішаних робочих навантажень із масштабованим зростанням. Сервери також сертифіковані vSAN ReadyNode™.
  • Lenovo Data Center Group
    • Lenovo пропонує одно- і двосокетні сервери Lenovo ThinkSystem, сертифіковані VMware vSAN ReadyNode™. До їх числа входять сервери Lenovo ThinkSystem SR645 і SR665 із двома сокетами, що забезпечують підвищену продуктивність і підключення вводу-виводу для більш продуктивних робочих навантажень, а також сервери Lenovo Lenovo ThinkSystem SR635 и SR655 з одним сокетним роз’ємом, що допомагають клієнтам прискорити виконання більш продуктивних робочих навантажень з метою підвищення ефективності.
  • Supermicro
  • Supermicro пропонує сертифіковані рішення vSAN ReadyNode із двосокетними процесорами AMD EPYC для клієнтів, які хочуть якомога швидше розгорнути гіперконвергентне рішення.
Це цікаво:   AMD анонсує мобільні процесори серії Ryzen PRO 7040 для бізнесу

Процесори AMD EPYC, як у конфігурації з одним, так і з двома сокетами, надають клієнтам VMware провідну в галузі продуктивність для робочих навантажень віртуалізації VMware. Тепер з підтримкою SEV-ES в останньому випуску vSphere® клієнти можуть вибирати функції високої продуктивності та безпеки при використанні рішень VMware від OEM-виробників на базі AMD EPYC.

Це оновлення підкреслює співробітництво між двома компаніями, що триває та спрямоване на надання клієнтам VMware і AMD EPYC високопродуктивних і безпечних можливостей віртуалізації у сучасному ЦОД.

Детальніше про останню версію vSphere і її підтримку SEV-ES можна прочитати у блозі VMware, а також дізнатися про компанію AMD EPYC для рішень VMware на виставці VMworld 2020

Додаткова інформація


Новини IT » Hardware » Процесори AMD EPYC™ додадуть розширені технології безпеки і високопродуктивні можливості для клієнтів VMware

Опубліковано


Останні новини IT: