Huawei випустила розумний екран для автомобілів Car Smart Screen Pro з надширококутною подвійною 3K-камерою

Huawei випустила розумний екран для автомобілів Car Smart Screen Pro з надширококутною подвійною 3K-камерою

Car Smart Screen Pro підтримує смарт-технології для вдосконалення автомобіля, щоб зробити процес кермування ще більш цифровим і комфортним. Новий розумний екран Huawei підтримує наступні можливості:

  • робочий стіл Huawei HiCar;
  • надширококутну подвійну 3K-камеру;
  • звучання, що завжди з вами.

Робочий стіл HiCar: важлива інформація відтворюється на екрані і доступна в один дотик завдяки новому робочому столу HiCar. Окрім навігації на розділеному екрані домашньої сторінки, функція підтримує безліч різноманітних універсальних опцій:

  • складання переліку справ;
  • прогноз погоди;
  • безперервне функціонування;
  • налаштування;
  • інші елементи, що автоматично можуть бути створені на смартфоні під час запуску навігаційного завдання.

Надширококутна подвійна 3K-камера: дозволяє робити надчіткі записи щодо водіння, а вбудована пам’ять робить її більш надійною та ефективною.

Звучання, що завжди з вами. Пристрій виведення звуку автоматично перестає відтворювати аудіо, коли власник автомобіля виходить з нього разом зі своїм смартфоном.

Надіслати інформацію про місцезнаходження смартфона на смарт-екран стало ще легше — достатньо просто струсити телефон.

Huawei Car Smart Screen Pro

Новий розумний екран Huawei Car Smart Screen Pro має мінімалістичний тонкий корпус. Інтегрований дизайн пристрою робить його природною частиною інтер’єру автомобіля.

8,9-дюймовий інтелектуальний екран 1920 x 720 підходить до більш ніж 85% пасажирських автомобілів. Він не перекриває площу огляду, його якість відтворення не страждає від яскравого освітлення, а зображення відображаються чітко, з усіма деталями.

Це цікаво:   Найкращі навушники для покупки у 2023 році

Новини IT » Hardware » Huawei випустила розумний екран для автомобілів Car Smart Screen Pro з надширококутною подвійною 3K-камерою

Опубліковано


Останні новини IT: