5 продуктів Transcend отримали нагороди Taiwan Excellence Award 2023

5 продуктів Transcend отримали нагороди Taiwan Excellence Award 2023

Transcend Information, Inc. (торгова марка Transcend®), провідний виробник цифрових систем зберігання даних та мультимедійних продуктів, був удостоєний 31-ї нагороди Taiwan Excellence Award за п’ять продуктів. Ця престижна премія організована Міністерством економіки та TAITRA (Тайванською радою з розвитку зовнішньої торгівлі) спеціально для інноваційних продуктів, що виробляються на Тайвані. Вона вручається за досягнення в галузі досліджень та розробок, дизайну, якості та маркетингу. За право її отримати щорічно змагаються тисячі продуктів. Компанія Transcend удостоюється цієї нагороди вже 18 років, продовжуючи розробляти та постачати високоякісну продукцію клієнтам у всьому світі, що дає змогу бренду бути помітним гравцем на світовій арені.

Зазначені нагородами продукти Transcend включають портативний твердотільний накопичувач ESD380C, карту розширення пам’яті JetDrive Lite 330 для Mac, нашоломний відеореєстратор DrivePro 20, твердотільний накопичувач SSD452P із захистом від втрати живлення (PLP) та програмне забезпечення для управління Control Center.

Портативний твердотільний накопичувач ESD380C: висока швидкість, відмінна витривалість

Портативний накопичувач Transcend ESD380C має інтерфейс USB 3.2 Gen 2×2, здатний забезпечити швидкість читання/запису до 2000 МБ/с. Міцний корпус пристрою, розміром із долоню, поміщений у зелений силіконовий чохол, який забезпечує захист, що відповідає військовим стандартам США у випробуваннях на падіння. Сам корпус виконаний із міцного алюмінієвого сплаву, що дає змогу краще розсіювати тепло – це дає можливість ESD380C не перегріватись при швидкій роботі. Цей накопичувач ідеально підходить для настільних комп’ютерів, ноутбуків, ігрових консолей та мобільних пристроїв, забезпечуючи до 2 ТБ додаткової ємності.

Плата розширення пам’яті JetDrive Lite 330 для Mac: розширюючи професійні можливості

Карта розширення пам’яті Transcend JetDrive Lite 330 призначена для нових моделей MacBook Pro 2021 року. Вона забезпечує швидкість передачі даних до 95 МБ/с і створена для повної інтеграції з ноутбуками Apple – JetDrive Lite 330 повністю, не виступаючи, вставляється в слот для карт пам’яті. При цьому користувачі отримують додаткову ємність до 1 ТБ, яку можна задіяти для зберігання 4K-відео, зображень RAW, музики та багато іншого.

Це цікаво:   Останнє оновлення AMD Software: Adrenalin Edition підвищує продуктивність гри Starfield

Відеореєстратор DrivePro 20 для мотоциклів: простота, солідність, безпека

DrivePro 20 із датчиком зображення STARVIS™ забезпечує запис у форматі Full HD 1080P із частотою 60 кадрів за секунду, забезпечуючи найвищу якість навіть для зображень, знятих при слабкому освітленні. Його алюмінієвий корпус має клас захисту IP68 і не боїться попадання пилу чи вологи. Відеореєстратор також забезпечує підключення до Wi-Fi для прямої трансляції або швидкого завантаження знятих відео на мобільні пристрої. Цей пристрій ідеально підходить для водіїв мотоциклів та скутерів, що працюють у службах доставки їжі або посилок, а також мототаксі.

SSD SSD452P промислового класу: для більш надійної передачі даних

2,5-дюймовий твердотільний накопичувач Transcend SSD452P, оснащений флеш-пам’яттю 3D NAND та кеш-пам’яттю DRAM, здатний забезпечити конкурентоспроможну швидкість випадкового читання/запису при ресурсі комірок у 3000 циклів P/E. Даний SSD може похвалитися наявністю функції захисту від втрати живлення (PLP) для запобігання пошкодженню даних, що є важливим при використанні у вимогливих промислових середовищах. У разі відключення електроенергії або при нестабільному живленні вбудовані полімерні танталові конденсатори гарантують, що дані будуть збережені у флеш-пам’яті.

Утиліта Control Center: інтелектуальне та безпечне дистанційне керування

Control Center — це розроблене Transcend SaaS-рішення (програмне забезпечення як послуга), яке можна розгорнути у хмарі або приватній мережі. Цей інструмент надає користувачам можливість швидкого обслуговування та оновлення одразу великої кількості твердотільних накопичувачів, завдяки чому скорочується час простою системи та знижуються витрати на обслуговування. Для підприємств це найбільш зручний та ефективний спосіб моніторингу серверів, периферійних пристроїв та обладнання IoT.

Всі рішення Transcend проходять строгі випробування та перевірки, що гарантують високу якість продукції.


Новини IT » Hardware » 5 продуктів Transcend отримали нагороди Taiwan Excellence Award 2023

Опубліковано


Останні новини IT: