Останнє оновлення AMD Software: Adrenalin Edition підвищує продуктивність гри Starfield

Останнє оновлення AMD Software: Adrenalin Edition підвищує продуктивність гри Starfield

Компанія AMD випустила AMD Software: Adrenalin Edition 23.8.2, яке забезпечує Day-0 підтримку довгоочікуваної гри Starfield від Bethesda, пропонуючи неймовірну продуктивність ігрового процесу з відеокартами Radeon.

Завдяки останньому оновленню це чудова можливість для геймерів, які хочуть максимально поринути в гру, оновити свої ПК, аби оцінити неймовірну продуктивність, функції та цінові переваги відеокарт Radeon. До того ж за умови придбання до 30 вересня 2023 року певних відеокарт серій Radeon RX 7000 і Radeon RX 6000, а також певних процесорів Ryzen 7000 або відповідних ігрових систем із процесорами Ryzen 7000 і відеокартами серій Radeon RX 7000 і Radeon RX 6000 геймери отримають безкоштовну копію Starfield і матимуть змогу насолодитися ігровим процесом дійсно нового покоління.

Для отримання додаткової інформації про відповідні продукти відвідайте вебсайт http://www.amd.com/Starfield. Аби ознайомитися з повними положеннями та умовами, а також активувати ігрові коди, зайдіть на https://www.amdrewards.com/terms.

Користувачі можуть завантажити останню версію ПЗ AMD: Adrenalin Edition тут.

Це цікаво:   AMD анонсує FSR 3.1 на GDC24 та випускає AMD Software Adrenalin Edition 24.3.1 із підтримкою Dragon’s Dogma 2

Новини IT » Hardware » Останнє оновлення AMD Software: Adrenalin Edition підвищує продуктивність гри Starfield

Опубліковано


Останні новини IT: