Яндекс.Пошта – відтепер українською

Яндекс.Пошта отримала повний переклад на украинскьку мову. Усі користувачі Яндексу отримали можливість писати та відправляти листи з адреси @yandex.ua за допомогою українського интерфейсу.

Українська версія Пошти була розроблена київським офісом Яндексу, що був відкритий рік тому. Українізація сервісів Яндексу почалась з пошуку: в жовтні минулого року при запитах з України перевага в результатах пошуку стали отримувати українські сайти, а інтерфейс пошуку на www.yandex.ua було перекладо на українську мову. В тому ж місяці Яндекс заявив про повну підтримку української мови в системі контекстної реклами Яндекс.Директ.


Поштовий сервіс вже повністю локалізовано для України. Зараз співробітники Яндексу працюють над його синхронізацією з іншими локалізованими сервисами (наприклад, скоро українським користувачам буде показуватись блок новин їх регіону, а не загальна стрічка).


На Яндексі для України повністю локалізовані Пошук, Директ, Яндекс.Бар та Пошта. Локальний для українських користувачів контент вже доступний в таких сервісах: Афіша, Зображення, Мапи, Маркет, Новини, Погода, Розклад, Телепрограма.


Як повідомили ITUA.info в прес-службі Яндекс.Україна, українська аудиторія Пошти складає понад  300 тис. користувачів на тиждень, і цей показник постійно зростає.


Яндекс.Пошта (mail.yandex.ua) пропонує поштову скриньку необмеженого розміру, можливість відправляти файли розміром до 750 Мб, налаштуваня фільтрів (включаючи збір пошти з інших скриньок, форвард листів, автовідач). На Пошті працюють антиспам та антивірус.

Це цікаво:   Чому комплексна мережева кібербезпека є необхідною для критично важливої енергетичної інфраструктури?

Новини IT » Інтернет » Яндекс.Пошта – відтепер українською

Опубліковано


Останні новини IT: