Альтернет знижує ціни

Компанія Альтернет запроваджує нову орендну схему отримання обладнання. Тепер для отримання комплекту абонентського обладнання достатньо зробити початковий платіж лише 499 гривень! У цьому випадку Ваш щомісячний платіж складатиме 99 грн, а за два роки Ви маєте можливість викупити обладнання за 1 грн.

Також Компанія Альтернет знижує ціни на щомісячну абонплату тарифу “Необмежений” для швидкостей  починаючи зі 256кбіт/сек, та ціни на підключення. До речі, слід нагадати, що у вартість підключення входить перші 30 днів користування Інтернетом. 


Варто зазначити, що чим більшу швидкість Ви оберете, тим суттєвіше зниження ціни. Так наприклад, якщо Ви оберете швидкість 2 Мбіт/сек, Ви заощадите 2 980 грн. як на підключенні, так і на щомісячних витратах. Детальніше http://alternet.ua/tarrifs/neobm.html
 
Знижуючи бар’єр підключення по технології WiMAX, а також ціни на вищі швидкості, компанія Альтернет стає більш конкурентноспроможною навіть серед проводових провайдерів та робить ще один крок, щоб зробити Інтернет доступним по всій території України.

Це цікаво:   Чому комплексна мережева кібербезпека є необхідною для критично важливої енергетичної інфраструктури?

Новини IT » Інтернет » Альтернет знижує ціни

Опубліковано


Останні новини IT: