Дитина vs Розробник 9 запитань

Дитина vs Розробник 9 запитань

У вас бувало таке, що хтось щось пояснює, а ви нічого не розумієте? Так от і ми знаємо, що це. І знаємо, що для багатьох IT-сфера — невідома галактика. Тому із народженням нової зірки в цій галактиці, зародився й  проект від компанії YozmaTech «Hello IT». Ну тільки його бачите ви, а не 👽, хоча хто знає.

Розробник компанії очікував серйозного інтерв’ю, а відбулося щось інше. Виклик у 9 питань від 9-річної дівчинки. Чи зможе senior php developer доступно пояснити дитині  про тонкощі цифрового світу. А головне — зробити це  на легкому вайбі та з гумором.

Під час інтерв’ю обговорювали, що таке програмування та нащо воно взагалі. Серйозні питання від дівчинки та прості відповіді від розробника. Тому й ціль цього проекту така ж проста — у доступній формі пояснити дітям про світ програмування.

Ну а поки компанія створює нові ідеї для роликів, надсилайте відео своїм друзям та разом вирішуйте, якого гостя ви хотіли б побачити в наступному інтерв’ю.
Коментарі для обговорення на ютубі відкриті для вас. 

Дитина vs Розробник 9 запитань
Cпеціально до дня сміху компанія YozmaTech випустила  пілотний випуск проекту «Hello IT». У цьому проекті розробники компанії  будуть відповідати на запитання гостей із різних вікових та професійних груп. Правда гості до останнього не знають хто буде задавати їм запитання.

Замість серйозного інтерв’ю PHP розробник компанії отримав виклик у 9 питань від 9-річної дівчинки. Під час інтерв’ю вони обговорювали, що таке програмування та нащо воно взагалі.

Серйозні питання від дівчинки та прості відповіді від розробника. Ціль проекту  проста — у доступній формі пояснити гостям про світ програмування.

Це цікаво:   Artsiom Liashanau: Pioneering Ukrainian FinTech Innovations in Payment Solutions for 2023

Також автори відео запрошують всіх долучитись до вибору наступного гостя , надсилайте відео своїм друзям та разом вирішуйте, якого гостя ви хотіли б побачити в наступному інтерв’ю. 

Посилання:


Новини IT » Інтерв’ю » Дитина vs Розробник 9 запитань

Опубліковано


Останні новини IT: