Наталія Сторожук з PRNEWS.IO на sTARTUp Day розповіла як стартапам генерувати ідеї для згадки в ЗМІ

Наталія Сторожук з PRNEWS.IO на sTARTUp Day розповіла як стартапам генерувати ідеї для згадки в ЗМІ

...

22-25 серпня в місті Тарту (Естонія) відбувся бізнес-фестиваль sTARTUp Day. Протягом трьох днів його відвідали понад 4 тисяч учасників, і виступили понад 100 спікерів, серед яких була Наталія Сторожук, менеджерка з розвитку бізнесу контент-маркетингової платформи PRNEWS.IO.

Наталія презентувала доповідь про те, як стартапу генерувати ідеї, щоб отримувати публікації в ЗМІ. Участь в семінарі відбулося на запрошення e-Residency, тому що PRNEWS.IO є учасником програми електронного громадянства.

Концепція бізнес-фестивалю залишилася без змін: бізнес пов’язаний зі святковою атмосферою, нетворкінгу і гарним настроєм. Адже засновники sTARTUp Day впевнені в тому, що кожен стартап прагне досягти власної мети, не звертає з обраного шляху і ставить масштабні цілі.

Тому в рамках заходу учасники самі вибирають для себе спеціалізований день, максимально насичений програмами, виступами та практичними семінарами. Також вони мають змогу приєднатися до інтерактивної демозони і легендарних додаткових заходів. За словами учасників, sTARTUp Day надає величезні можливості для створення нових контактів та знайомства з кейсами і бізнес-трендами від компаній-лідерів.

“Атмосфера на бізнес-конференції просто приголомшлива. Як тільки переступаєш поріг музею (захід проходив в музеї Estonian National Museum), відразу потрапляєш до неймовірної середи. Все сповнені натхнення, готові до нових бізнес-знайомств, з легкістю йдуть на контакт і заводять бесіду. Учасники готові вчитися новому, з цікавістю слухають лекції, задають питання. Окремої уваги заслуговує фудкорт, місток діджея та інтерактивні стенди учасників.

На sTARTUp Day ми зустріли чимало знайомих, клієнтів PRNEWS.IO, з якими довго не бачилися або спілкувалися виключно через Zoom. Я впевнена, що PRNEWS.IO відвідає StartupDayfest22, але вже з власним стендом. Бажаємо всім учасникам і спікерам продуктивного бізнес сезону! “, – ділиться враженнями від участі Наталія Сторожук.

Це цікаво:   4 типових помилки кандидата під час співбесіди

Довідка:

PRNEWS.IO – маркетплейс спонсорського контенту, каталог якого сьогодні налічує 70 тис. медіа з 214 країн світу. Сервіс є важливим інструментом для просування компаній на локальних, регіональних і зарубіжних ринках, а також допомагає автоматизувати і прискорити роботу прес-служб і напрямів маркетингу і PR.


Новини IT » Інтерв’ю » Наталія Сторожук з PRNEWS.IO на sTARTUp Day розповіла як стартапам генерувати ідеї для згадки в ЗМІ

Опубліковано


Останні новини IT: