У Києві стартує WePlay AniMajor 2021

У Києві стартує WePlay AniMajor 2021

Українська столиця приймає у себе змагання кращих команд з кіберспортивної дисципліни Dota 2 – WePlay AniMajor 2021.

Києву вже не вперше довірено право провести у себе турнір кращих команд світу з Dota 2  – аналогічне змагання було проведено в місті в квітні 2017-го року, і тоді кіберспортивна світова спільнота відзначила високий рівень організації «івенту». Зараз же відповідальність у приймаючої сторони ще вища, враховуючи складні коронавірусні часи, але, судячи з перших відгуків учасників WePlay AniMajor 2021, який буде проходити в Києві до 13-го червня включно, місто зустріло кращих представників світу Dota 2 на найвищому рівні та максимально привітливо.

Український кіберспорт WePlay AniMajor 2021
Український кіберспорт WePlay AniMajor 2021

Хто ж буде головним фаворитом змагань? Серед 18-ти учасників експерти беттинг-сфери виділяють чотири колективи з найвищими шансами на загальний успіх. Як повідомляє офіційний сайт букмекерської контори Вінлайн, до списку основних претендентів на трофей потрапили команди PSG.LGD та Team Aster, які представляють Китай, а також північноамериканська Evil Geniuses та Virtus.pro, що представляє Східну Європу. Вірогідність тріумфу цих учасників – від 15% до 18%. І це найвищі показники. 

А от на інших учасників та їх перемогу парі можна заключити вже з меншим відсотком можливого успіху, і їх перемога стане для аналітиків великим сюрпризом. Також цікаво, що тріумфатор попереднього «мейджору» з Dota 2 в Києві у 2017-му році – команда OG Esports, цього разу навіть не потрапила до списку учасників WePlay AniMajor 2021. Також немає у турнірі і однієї з найбільш популярних команд в світі і Україні зокрема – Natus Vincere, яка провалила відбір на змагання через внутрішні проблему колективу. Отже свої актуальні бонуси Winline за реєстрацію, які компанія готова нарахувати любителям кіберпорту, усім охочим доведеться використовувати для парі на інших учасників, яким пощастило у відборі на «мейджор» більше.

Це цікаво:   Нова демоверсія Corsairs Legacy вже доступна!

Відзначимо також ще один цікавий та визначний для українського кіберспорту нюанс на WePlay AniMajor 2021. Це буде перший турнір такого глобального рівня, який прокоментують українською мовою. Ведучим ефіру буде Олексій yXo Малецький, а в число коментаторів увійшли Олег Feaver Скаржинський, Роман DoubleEspresso Губін і та інші «кастери», які допоможуть глядачам з України та україномовній аудиторії з інших країн слідкувати за подіями на головній арені літа у світі Dota 2.


Новини IT » Інше » У Києві стартує WePlay AniMajor 2021

Опубліковано


Останні новини IT: