Кіберспорт – чого варто очікувати від 2021-го року?

Кіберспорт – чого варто очікувати від 2021-го року?

Звичайно, ми всі хочемо, щоб ця пандемія закінчилася якомога швидше, але, будучи ентузіастами кіберспорту, ми раді бачити, що кількість глядачів, стрімів і онлайн турнірів зростає. Суперницькі ігри також не захищені від коронавируса, але можливість перевести турніри в онлайн-формат дає їм велику свободу і стабільність. Люди використовують час на самоізоляції, щоб грати в різноманітні ігри, дивитися більше трансляцій на https://csgobettingz.com/ru/, ймовірно, кращому ігровому сайті для ігор CS: GO.

Турніри в офлайн-форматі

Вся індустрія розваг знаходить способи для того щоб перенести свої пропозиції на потокові платформи. Оскільки все більше і більше людей залишаються на карантині, у вільний час вони звертаються до розваг – комп’ютерних ігор. Коли гравці вирішують транслювати те,в що грають, це приваблює безліч глядачів, які зазвичай не цікавляться іграми. Буквально минулого тижня можна було спостерігати величезну кількість професіоналів, геймерів, фанатів та звичайних гравців на різних платформах. 

Кіберспорт в повному обсязі застрахований від коронавірусу, оскільки скасовуються всі LAN-турніри та всі великі турніри, які проводяться на стадіонах.

Бренди, які раніше не використовували кіберспорт для реклами, тепер звертаються до цього варіанту. Це може розширити їхню аудиторію і забезпечити новий дохід. Крім того, традиційні спортивні організації звертаються до кіберспорту, щоб отримати додаткові джерела доходу.

Тенденція звернення до ігрових платформ, коли живих ігор немає, не нова. Це робиться вже багато років. Єдина різниця в тому, що зараз це дуже масштабно.

Проте, багато фанатів, а також звичайні гравці впевнені, що цей рік подарує нам багато цікавих і масштабних подій.

Ставки на киберспорт CS:GO – гайд для бетторов
Турніри в офлайн-форматі

EPIC CIS LEAGUE

Хоча турнір офіційно завершився, один матч так і не був зіграний – вчора мав відбутися матч між Natus Vincere і Entropiq за п’яте місце. Однак в останній момент серія була перенесена на невідомий час.

Це цікаво:   Для студентів та старшокласників: змагання CTF – крок до кар’єри у сфері кібербезпеки

За результатами турніру Gambit Esports в даний момент ділять другий рядок в RMR-рейтингу з Virtus.pro, володіючи 1600 балами. Вони відстають від Team Spirit, (1780) і випереджають Natus Vincere (1580). Однак якщо «народжені перемагати» таки займуть п’яте місце на турнірі, вони отримають додаткові 100 балів і піднімуться на другий рядок.

FLASHPOINT SEASON 3

FLASHPOINT Season 3 був першим європейським RMR-турніром цього року. Незважаючи на перемогу на чемпіонаті, mousesports тепер займають лише четверту сходинку в RMR-рейтингу з 1600 балами. Так, вони відстають від G2 Esports (1640), Heroic (1660) і Ninjas in Pyjamas (1860), які почали сезон з балами з минулого року. Mousesports зайняли перше місце на європейському RMR-турнірі FLASHPOINT Season 3.

CS SUMMIT 8

CS Summit 8 – Regional Major Rankings турнір для Північної Америки, в рамках якого вісім команд змагаються за $ 50,000 призових і RMR-бали. Турнір завершиться 30 травня – перемогти bo5 гранд-фіналу отримає $ 17,000 призових і 1600 балів серії.


Новини IT » Інше » Кіберспорт – чого варто очікувати від 2021-го року?

Опубліковано


Останні новини IT: