Новий сайт для благодійного фонду Сергія Притули: волонтерський проєкт дизайн-агенції Lazarev

Новий сайт для благодійного фонду Сергія Притули: волонтерський проєкт дизайн-агенції Lazarev

Благодійний фонд Сергія Притули ↗  перезапустив власний сайт з оновленим дизайном і функціоналом за волонтерською ініціативою дизайн-агенції Lazarev↗.

Команда агенції мала на меті створити дизайн сайту, який заохочуватиме людей безперешкодно робити благодійні внески як в Україні, так і за її межами.

Оновлений вебсайт об’єднує два головні напрями діяльності фонду, військову та гуманітарну допомогу, містить звітність про проєкти й закупівлі, а також інформацію про саму організацію та її команду. 

«Ми прагнули донести інформацію до суспільства про діяльність фонду та його позиціювання. Завдяки злагодженій роботі команди проєкту та представників фонду, ми змогли досягнути поставлених цілей», — поділився Володимир Хлюпін, керівник відділу UX Lazarev.agency.

Оскільки однією з ключових цілей роботи над дизайном було заохочувати людей фінансово підтримувати благодійні напрями фонду, Lazarev. спробували це зробити завдяки новій інтерактивній функції. Спеціальний віджет дозволяє ввести суму допомоги одразу на вебсайті. Також він реагує на будь-який донат, який користувач вказує у полі внеску, фразами засновника фонду Сергія Притули.

Про співпрацю з фондом розповідає проєктна менеджерка Lazarev.agency, Валерія Маширо:

«У такі темні часи хочеться бути максимально корисними для наближення нашої перемоги. Саме тому робота з фондом була для нас надважливою. Ми пропрацьовували кожен елемент з думкою про те, як нам полегшити процес благодійних внесків і заохотити користувачів донатити більше. Робота була водночас цікавою і складною, адже не часто з’являється нагода працювати над проєктом, аудиторією якого є і кожен з нас, а від його результатів може залежати життя». 

Над проєктом працювали протягом 4 місяців близько 20 членів агенції Lazarev. та команди розробників Brights ↗.

«Працюючи над дизайном, ми ставили перед собою мету глибинно дослідити попередній вебсайт фонду й зробити нову версію, де кожна взаємодія користувача із ресурсом є ефективною, доступною та прозорою для всіх людей, які хочуть допомогти нашим захисникам. Адже ми знаємо, що кожна зібрана гривня, може та рятує життя», — поділився Олександр Головко, UX-дизайнер Lazarev.agency.

Це цікаво:   Нова демоверсія Corsairs Legacy вже доступна!

Про компанію:

Lazarev. ↗ — дизайн-агенція диджитал продуктів, яка фокусується на UI/UX-дизайні. Компанія працює понад 8 років з метою розвивати стартапи та бізнес загалом завдяки інноваційним дизайнерським рішенням. 

Lazarev.agency створює продукти для міжнародних та українських клієнтів. До вітчизняних проєктів компанії належать офіційний сайт Lviv.travel, внутрішня система Укравтодору, вебсайт UA travel, вебсайт бізнес-школи MIM тощо.

Окрім сайту для благодійного фонду Сергія Притули, серед волонтерських проєктів команди є також платформа-шоукейс українських креативних агенцій UkrainianPower ↗ , яка допомагає компаніям знайти клієнтів за кордоном.


Новини IT » Інше » Новий сайт для благодійного фонду Сергія Притули: волонтерський проєкт дизайн-агенції Lazarev

Опубліковано


Останні новини IT: