Асоціація TIPA назвала серію Huawei P40 найкращими фотосмартфонами 2020 року

Асоціація TIPA назвала серію Huawei P40 найкращими фотосмартфонами 2020 року

Серія флагманських смартфонів Huawei P40 отримала нагороду TIPA за виняткові фотографічні можливості

Шеньчжень, Китай, 15 квітня 2020 р. Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) оголосив, що серія флагманських смартфонів Huawei P40 отримала престижну нагороду TIPA World Awards 2020 від провідної галузевої асоціації Technical Image Press Association (TIPA). TIPA назвала 3 флагманські моделі серії — Huawei P40, Huawei P40 Pro та Huawei P40 Pro+ — найкращими фотосмартфонами 2020 року. Уже четвертий рік поспіль TIPA нагороджує серію Huawei P разом із іншими винятковими пристроями та рішеннями, котрим професійні фотографи можуть довіряти.

TIPA заснована у 1991 році. Це авторитетна галузева асоціація, що об’єднує провідні онлайн і друковані журнали у сфері фотографії та обробки зображення в усьому світі. Щороку асоціація присуджує нагороду TIPA World Awards компаніям і новим продуктам, котрі оцінили редактори TIPA за високу якість, продуктивність та цінність для користувачів. 

Асоціація TIPA зазначає: «Можливості фотографії за допомогою смартфонів просунулися на крок уперед завдяки новим моделям серії Huawei P. Усі три смартфони — P40, P40 Pro та P40 Pro+ — оснащені чипсетом Kirin 990 5G, мають великий 1/1,28-дюймовий сенсор і розроблені у співпраці з Leica. Особливу увагу варто звернути на такі характеристики моделей, як алгоритми балансу білого на базі ШІ, зокрема для оптимізації тону шкіри й текстури, значно розширений динамічний діапазон та продуктивність при слабкому освітленні, сенсори колірної температури, можливості фокусування на усі пікселі та механізм XD Fusion Engine для плавного масштабування і оптимізації якості зображення».

Нагорода TIPA World Awards 2020 увійшла до переліку відзнак серії Huawei P40, який постійно доповнюється. Huawei P40 Pro нещодавно набрав 128 балів за рейтингом DXOMARK, що стало найвищим результатом серед визнаних лідерів індустрії. У тому ж огляді флагманський смартфон отримав найвищі бали за якість фото і селфі — 140 та 103 відповідно.

Це цікаво:   «День кар’єри в IT»: «Хуавей Україна» запропонувала студентам нові можливості під час ярмарку вакансій у ДУІКТ

Новини IT » Прес-релізи » Асоціація TIPA назвала серію Huawei P40 найкращими фотосмартфонами 2020 року

Опубліковано


Останні новини IT: