Преміальні мережі створюють диференційовану конкурентоспроможність для операторів

Преміальні мережі створюють диференційовану конкурентоспроможність для операторів

На саміті Better World Summit 2020 («Кращий світ») компанія Huawei провела сесію «Преміальні мережі, кращий цифровий світ» (Premium Networks, Better Digital World). Під час онлайн-сесії глобальні оператори, аналітики IDC і представники Huawei обговорили, як оператори можуть диференціювати свої послуги та поліпшити мережі, щоб забезпечити процвітання бізнесу. C:\Users\zwx655787\AppData\Roaming\eSpace_Desktop\UserData\zwx655787\imagefiles\originalImgfiles\6AB0D21F-057B-4EF8-9396-C3120A563B52.png

Основні спікери з IDC, China Telecom Anhui, China Mobile Guangdong, China Telecom Ningxia, Turkcell та Huawei 

Диференційовані мережі стануть конкурентною перевагою для операторів

Швидка цифровізація галузі інформаційно-комунікаційних технологій поряд з більш широким розгортанням 5G, розвитком онлайн-освіти під час пандемії і хмарні сервіси для публічного користування спричинили великий тиск на мережеву інфраструктуру. Ґарі Лу (Gary Lu), президент відділу Network Marketing & Solution Sales в Huawei, сказав: «Промислова діджиталізація прискориться протягом наступних 5 років. Люди, будинки та підприємства також стануть більш вимогливими до послуг, які вони отримують. Ми вважаємо, що операторам краще замінити «найкращі з можливих» послуг диференційованими послугами, які мають гарантовані угоди про рівень обслуговування. Саме так вони можуть монетизувати мережеві цінності та виділитися серед конкурентів».

Метт Іствуд (Matt Eastwood), старший віце-президент IDC, виступив із промовою на тему «Цифрова трансформація та її вплив на масштабування й автоматизацію» (Digital Transformation and Its Impact of Scale and Automation). Він заявив, що оператори повинні планувати та будувати майбутні цільові мережі на основі моделі ключового індексу архітектури (KAI), щоб підготуватися до цифрової трансформації галузі. 

Забезпечити повсюдне оптичне з’єднання з F5G (мережі фіксованого зв’язку п’ятого покоління)

Річард Джин (Richard Jin), президент напряму Transmission and Access Network Product Line у Huawei, сказав: «Оптичний зв’язок забезпечує оптимальну якість обслуговування, а оптоволокно є запорукою повністю підключеного майбутнього. Рішення AirPON компанії Huawei допомагає операторам мобільного зв’язку ефективно створювати мережі FTTH для розгортання оптичних з’єднань. eAI ONT та розподілені OLT забезпечують оптимальну роботу домашніх послуг E2E, збільшуючи доходи операторів. Преміальні приватні лінії OTN покращують державні та корпоративні послуги за допомогою преміальних мережевих і хмарних приватних ліній». 

Це цікаво:   «Хуавей Україна» навчає інструкторів для фірмової Академії інформаційно-комунікаційних технологій

Тим часом Цай Вейвень (Cai Weiwen), член ради директорів і віце-президент China Mobile Guangdong, розповів оптичні інновації та поділився прикладами комерційного використання Cloud VR, OTV, преміальних приватних мереж OTN і послуг 5G для високошвидкісних потягів. Разом ці технології створюють кращу комунікаційну платформу для регіону Великої затоки «Гуандун-Гонконг-Макао» (Guangdong-Hong Kong-Macao Greater Bay Area).

Універсальна інтелектуальна IP-мережа із гарантованими угодами щодо рівня обслуговування

IP-мережі лежать в основі ери 5G і хмарних обчислень. Вони повинні підтримувати високоякісну передачу всіх даних та послуг. Кевін Ху (Kevin Hu), президент напряму Data Communication Product Line у Huawei, сказав: «В еру розвитку 5G та хмарних обчислень IP-мережі повинні досягати високої пропускної здатності і бути доступними, виходячи за межі споживчих транспортних мереж із негарантованими за швидкістю каналами, щоб стати продуктивними транспортними мережами з гарантованими угодами щодо рівня обслуговування. У зв’язку із цим Huawei випускає роутери серії NetEngine 8000 series, розроблені для IP-мережі, що вирізняються ультраширокосмуговим інтелектуальним підключенням, а також технічним обслуговуванням та експлуатацією. Це відповідатиме вимогам 5G-сервісів під час переходу підприємств у хмару та прискорюватиме зростання бізнесів операторів».

Луо Руй (Luo Rui), віце-президент China Telecom Ningxia, розказав про застосування інтелектуальних IP-рішень для перших приватних мереж у держсекторі, сферах охорони здоров’я та освіти, що забезпечують безперебійний зв’язок між високоякісними мережами і хмарами. Фарук Екічі (Faruk Ekici), голова напряму Transport Network Planning у Turkcell, розповів про побудову конвергованої та програмованої транспортної IP-мережі з підтримкою 5G та поділився думкою про майбутнє лідерство завдяки IP-технологіям наступного покоління.

iMaster NCE прискорює автономність мережі FBB для гнучкого бізнесу

Ми рухаємося у напрямку створення повністю підключеного та інтелектуального світу. Автоматизація мережі та інтелектуальні технології є незамінними елементами для надання преміального користувацького досвіду та універсальної передачі даних. Девід Лу (David Lu) президент департаменту загального розвитку в Huawei, зазначив: «Автономні мережі визнані агенціями зі стандартизації для трансформації операторів. Huawei iMaster NCE та інтелектуальні системи управління, орієнтовані на FBB, сфокусовані на сценаріях 5G і F5G (мережі фіксованого зв’язку п’ятого покоління), а також сприяють поступовому впровадженню автономних, самовідновлювальних та самооптимізованих мереж. iMaster NCE гарантує оптимальні SLA до, під час та після продажів. Крім того, рішення використовує технології на основі штучного інтелекту для забезпечення проактивного технічного обслуговування та експлуатації, що означає підвищення ефективності та кращу якість роботи мережі».

Це цікаво:   У Валенсії за підтримки Huawei стартувала четверта літня Школа жіночого лідерства в епоху цифрових технологій

Преміальні мережі відкривають абсолютно нові можливості для операторів. Необхідно співпрацювати, щоб використовувати ці можливості та створити кращий цифровий світ, що принесе користь для всіх.

Саміт Better World Summit 2020 транслювався в прямому етері китайською, англійською, іспанською, французькою, російською, корейською, японською та арабською мовами. Для отримання докладної інформації, будь ласка, перейдіть за посиланням.

C:\Users\w00246175\Desktop\Banner\cn1920x647.png

Новини IT » Прес-релізи » Преміальні мережі створюють диференційовану конкурентоспроможність для операторів

Опубліковано


Останні новини IT: