Кредит під 0,01% у CreditPlus

Кредит під 0,01% у CreditPlus

CreditPlus — міжнародна фінансова організація, яка видає кредити різним категоріям населення України. Компанія на ринку вже два роки і за цей час встигла зарекомендувати себе як одну з провідних МФО країни. Одні з головних переваг CreditPlus — якісний сервіс і вигідні умови. Компанія цінує як постійних клієнтів, так і нових — перший кредит онлайн можна взяти з мінімальною ставкою 0,01%.

Кредит у період карантину — чи змінилися умови кредитування

Зараз багато МФО переглянули умови кредитування клієнтів. До кінця зими позичальнику буде складно знайти компанію, яка залишила колишні умови. Це особливо помітно на тлі скасування нарахування пені та штрафів до кінця карантину. Єдиний спосіб підвищити прибутковість — збільшити відсоткову ставку.

Організації з порівняно невеликим бюджетом або неправильною структурою роботи зазнали великих збитків. Лише деякі з них переживають цей період без серйозних труднощів. Таким чином, більшість переглянула можливість кредиту онлайн під 0,01%. Частина компаній пропонує оформити позику зі знижкою в 50%, але не під мінімальний відсоток.

Топ компаній зі ставкою 0,01%:

  • CreditPlus;
  • Miloan;
  • Ваша Готівочка;
  • Credit7;
  • СС Лоун;
  • CreditKasa;
  • Money4you.

Але навіть ті, хто залишив “безвідсотковий” кредит, змінили умови його отримання. Наприклад, позика під 0,01% доступна тільки протягом 10 днів, а на решту днів згідно з договором може діяти стандартна ставка. Взяти кредит у CreditPlus під 0,01% можна як і раніше на строк до 30 днів без прихованих відсотків та комісій.

Як взяти кредит онлайн у CreditPlus під 0,01%

Кожна компанія зацікавлена в нових клієнтів, які потім можуть стати постійними. Тому ті, хто вперше бере кредит онлайн у CreditPlus, отримає його за акційною ставкою — 0,01% на день. Під кінець терміну позичальник поверне ту саму суму, що позичав спочатку, плюс символічну плату за користування позиковими коштами.

Це цікаво:   Звичайну SIM можна замінити на технологічну eSIM за декілька хвилин в My Vodafone

CreditPlus працює в діджиталі, а отже, отримати гроші можна віртуально, на банківську карту. Щоб оформити кредит, потрібно перебувати на території України, але де саме — не має значення. Позичальникові треба пройти коротку реєстрацію на сайті, вказати дані паспорта, ІПН і номер карти. Бажано, щоб вона була іменною.

Для першого кредиту максимально допустима сума — 10 тисяч гривень, строк — до 30 днів. Дві головні умови для отримання грошей — громадянство України та вік у діапазоні від 18 до 65 років. Освіта, наявність або статус роботи (офіційна/неофіційна), довідки про доходи, документи про місце проживання не мають значення.

Після реєстрації заявка потенційного клієнта потрапить на скоринг — її проаналізує система. Рішення буде прийнято автоматично протягом 7-15 хвилин. Після прийняття позитивного рішення на номер позичальника прийде SMS. З його допомогою потрібно буде підтвердити віртуальний договір. Відразу після цього гроші перекажуть на картку.


Новини IT » Прес-релізи » Кредит під 0,01% у CreditPlus

Опубліковано


Останні новини IT: