Huawei побудує виробниче підприємство вартістю 200 млн євро у регіоні Гранд-Ест, Франція

Huawei побудує виробниче підприємство вартістю 200 млн євро у регіоні Гранд-Ест, Франція

Компанія Huawei обрала бізнес-парк у місті Брюмат у французькому регіоні Гранд-Ест як місце для свого нового виробничого об’єкта в Європі.

Будівництво заводу було анонсовано наприкінці 2019 року. Він займатиметься виробництвом технологічних рішень для мобільних мереж для європейських клієнтів Huawei. 

Станом на сьогодні в Європі компанія вже має 23 R&D-центри, понад 100 університетів-партнерів та 3 100 компаній-постачальників. Інвестиції у завод становитимуть 200 млн євро. Він дозволить створити 300 робочих місць, а з часом кількість співробітників збільшиться до 500. Щорічний обсяг виробництва становитиме приблизно 1 млрд євро.   

«Ми дуже раді співпраці з громадою Агено й регіону Гранд-Ест, що підкріплює наші наміри з розвитку у Франції. Ми щиро дякуємо всім, хто долучився до цього проєкту», — прокоментував Абрахам Лю (Abraham Liu), головний представник Huawei в установах ЄС. 

«Я радо повідомляю про будівництво заводу від Huawei у Брюматі, центрі міського району Агено. Це чудова новина, що свідчить про динамічний розвиток наших прикордонних регіонів», — сказав Жан Роттнер (Jean Rottner), президент регіону Гранд-Ест.

Це цікаво:   Звичайну SIM можна замінити на технологічну eSIM за декілька хвилин в My Vodafone

Новини IT » Прес-релізи » Huawei побудує виробниче підприємство вартістю 200 млн євро у регіоні Гранд-Ест, Франція

Опубліковано


Останні новини IT: