Планшет Prestigio SmartKids UP: дитячий пристрій із недитячою продуктивністю

Планшет Prestigio SmartKids UP: дитячий пристрій із недитячою продуктивністю

Планшет Prestigio SmartKids UP створено спеціально для дітей дошкільного та молодшого шкільного віку. Барвистий дизайн та широкі функціональні можливості, включно з застосунками для розвитку і навчання та інструментами батьківського контролю, – основні переваги оригінального пристрою від міжнародного бренда, відомого успішною лінійкою продукції для освітніх потреб.

Цей дитячий пристрій має цілком дорослі технічні характеристики. Prestigio SmartKids UP працює на 4-ядерному процесорі Rockchip RK3226 із внутрішньою тактовою частотою 1,5 ГГц. Планшет оснащений внутрішньою пам’яттю обсягом у 16 ГБ, а ємність оперативної пам’яті становить 1 ГБ. Все це дозволяє легко запускати ігри та зберігати найцікавіший контент: аудіоказки, розвивальні програми та мультфільми.

Prestigio SmartKids UP розроблено з турботою про потреби дитини. Інтерактивний 10.1-дюймовий IPS-екран з роздільною здатністю 1280х800 досконало передає найяскравіші кольори та деталі зображення, і водночас не дає очам швидко втомлюватися. Користувальницький інтерфейс під керуванням операційної системи Android 10 Go edition робить використання планшету простим та інтуїтивним. Завдяки зручній навігації, ємнісному мультитач-екрану та високій продуктивності пристрою дитина швидко знайде потрібний застосунок усього кількома дотиками.

Prestigio SmartKids UP можна брати у подорож, не переймаючись тривалістю роботи без живлення. Вбудованої батареї ємністю 6000 мА вистачить надовго, щоб не переривати навчання або ігор. Планшет обладнано Wi-Fi та Bluetooth, щоб завантажувати потрібні файли через мережу. У комплекті постачається кабель USB Type-C, який дозволить перемістити файли з інших пристроїв або зарядити свій. 

У Prestigio SmartKids UP передбачена важлива функція батьківського контролю для захисту дитини від згубного впливу інтернету та віртуальної реальності. Вона дозволяє встановити фільтри контенту, заборонити доступ до певних сайтів та обмежити час використання планшета.

Prestigio SmartKids UP має ергономічний корпус габаритами 185×13×279 мм і важить усього 600 грам, що дозволяє зручно тримати його в дитячих руках. Прогумовані кути захищають пристрій у разі раптових падінь та ударів. Вбудована підставка дає можливість зручно переглядати відео в будь-яких умовах без шкоди для зору.

Це цікаво:   LG удостоїли значної кількості нагород за інновації на CES 2024

Продукція доступна для придбання з лютого 2021 року. Вартість новинки складає 3599 гривень.


Новини IT » Прес-релізи » Планшет Prestigio SmartKids UP: дитячий пристрій із недитячою продуктивністю

Опубліковано


Останні новини IT: