LG Electronics в колаборації з Аланом Бадоєвим надихаються технологіями телевізорів LG OLED

LG Electronics в колаборації з Аланом Бадоєвим надихаються технологіями телевізорів LG OLED

Компанія LG запросила в якості амбасадора талановитого кліпмейкера і режисера Алана Бадоєва, запропонувавши йому представляти лінійку OLED телевізорів

Компанія LG Electronics офіційно заявляє про початок співпраці з Аланом Бадоєвим. Всесвітньо відомий бренд та легенда українського шоу-бізнесу об’єдналися, щоб разом показати всі переваги телевізорів OLED.

За словами відомого кліпмейкера, колаборація з одним із найкращих брендів у сфері технологій має для нього велике значення. Філософія LG повністю відображає прагнення Бадоєва – привчати глядача до якісного контенту, який буде викликати нові емоції. OLED телевізори від LG відтворюють настільки чітке зображення, ультрареалістичні кольори й об’ємний звук, що дозволяють публіці максимально розчинитися у відеоперфомансі.

Телевізори LG OLED з матрицею OLED Evo відкривають широкі можливості для демонстрації творчого контенту. Завдяки додатковому шару та покращеному випромінюючому матеріалу, нова панель створює найяскравіше зображення: у порівнянні з минулими моделями яскравість збільшена на 20%. Мінімальна товщина екрана всього 20 мм, і щільне прилягання телевізора до стіни перетворюють телевізор на арт-об’єкт і залишають приголомшливі враження від перегляду барвистих фільмів і відеокліпів.

Останні технологічні рішення Dolby Atmos і Dolby Vision IQ забезпечують кінематографічну якість зображення. Використовуючи вбудовані датчики, «розумні» технології аналізують навколишні умови й тип контенту, оптимізуючи якість відтворення для отримання ідеальної картинки. Багатоканальний звук з ефектом занурення додає глибини та обсягу, завдяки чому глядачі можуть повністю відчути настрій і атмосферу музичного кліпу або фільму такими, якими їх задумав автор.

Об’єднує технологічний функціонал для реалістичних вражень режим FILMMAKER MODE™. Він автоматично відключає згладжування рухів і підвищення різкості, зберігаючи при цьому оригінальне співвідношення сторін, кольори і частоту зміни кадрів. Зберігаючи бачення режисера, режим FILMMAKER MODE™ дозволяє насолоджуватися неповторним контентом в авторському виконанні.

Точність експертного рівня телевізорів LG OLED гарантує автоматичне калібрування екранів, яка здійснюється на програмному та апаратному рівні, мінімізуючи відхилення. Завдяки корекції різниці в кольорі та яскравості система максимально підвищує потенціал дисплею, забезпечуючи ультрареалістичність захоплюючого зображення.

Рекламна кампанія була відзнята фотографом Ксенією Каргіною. В її роботах Алан Бадоєв позує на тлі OLED телевізорів нового покоління, надихаючись єдністю креативних ідей та сучасних технологій.

Це цікаво:   Генеральний директор LG представляє бачення досвіду клієнтів для майбутньої мобільності на IAA MOBILITY 2023

Новини IT » Прес-релізи » LG Electronics в колаборації з Аланом Бадоєвим надихаються технологіями телевізорів LG OLED

Опубліковано


Останні новини IT: