LG і Magna підписали договір про спільне підприємство і представили його керівний склад

LG і Magna підписали договір про спільне підприємство і представили його керівний склад

Нова компанія об’єднає успіхи Magna і LG у сфері електричних силових агрегатів

Компанії LG Electronics (LG) та Magna International Inc. (Magna) підписали угоду про створення спільного підприємства. Штаб-квартира нової компанії, що отримала назву LG Magna e-Powertrain, буде знаходитися в Інчхоні, Республіка Корея, а саме підприємство очолить сильна команда управлінців.

Керувати новою компанією буде CEO Чонг Он Сік, ветеран LG з 20-річним стажем, який до призначення обіймав посаду віце-президента і глави підрозділу Green Business компанії LG Vehicle component Solutions. До приходу в LG Чонг майже 10 років пропрацював у відділі досліджень і розробок Daewoo Motors.

Компанія LG Magna e-Powertrain в Республіці Корея

Хав’єр Перес, який працює в Magna з 2016 року, стане операційним директором нової компанії. Він буде відповідати за безперервний виробничий процес спільного підприємства. Перес привнесе в LG Magna e-Powertrain досвід, набутий майже за чверть століття в автомобільному виробництві і контролі якості, 18 років з яких він провів в Азії.

Створення спільного підприємства об’єднує досягнення Magna у сфері систем електроприводів та автомобілебудування світового класу з експертизою LG в розробці компонентів для електромоторів та інверторів. Презентація керівного складу LG Magna e-Powertrain є ключовою подією для спільного підприємства, яке буде виробляти електричні двигуни, інвертори і бортові зарядні пристрої, а також системи електронного приводу для деяких автовиробників.

Очікується, що взаємодія в галузі проектування, розробки і виробництва, створене LG Magna e-Powertrain, дозволить обом компаніям швидко реагувати на ринкові тенденції і отримувати вигоду зі зростаючого глобального зсуву в бік електрифікації автомобілів. Нова компанія буде розробляти компоненти силових агрегатів, які запропонують автовиробникам гнучкий портфель рішень: від комплексних, що забезпечують електрифікацію і функціональність, до інтеграції інтелектуального програмного забезпечення і систем керування в нові системи електроприводу.

Генеральний директор CEO Чонг Он Сік

«Партнерство з Magna дозволить LG розширити власне світове виробництво, надасть додаткові можливості для бізнесу і запропонує взаємодію у сфері поставок та технологічних інновацій, ‒ сказав генеральний директор Чонг. ‒ Очікується, що інтегрований підхід і готовність співпрацювати якнайшвидше принесуть користь клієнтам і дозволять отримати вигоду зі стрімкого зростання світового ринку електричних силових агрегатів».

Головний операційний директор Хав’єр Перес

«Очікується, що ринок електромоторів, інверторів та систем електроприводу значно зросте в період до 2030 року. Наше спільне підприємство об’єднує експертів з Magna та LG і дозволить випускати портфель електричних рішень світового класу, ‒ сказав головний операційний директор Перес. ‒ Використовуючи існуючі технології, інженерні можливості і світову присутність, LG Magna e-Powertrain прагне запровадити удосконалення, які допоможуть автовиробникам вирішити деякі з найскладніших завдань щодо електрифікації модельних рядів автомобілів».

Це цікаво:   Дослідження Mastercard: майже чверть українців упродовж року відкрили цифрову банківську картку 

В LG Magna e-Powertrain працюватимуть понад 1000 співробітників у США, Південній Кореї та Китаї.


Новини IT » Прес-релізи » LG і Magna підписали договір про спільне підприємство і представили його керівний склад

Опубліковано


Останні новини IT: