Новий яскравий світлодіодний дисплей LG на лондонському стадіоні «уемблі» вітає своїх глядачів

Новий яскравий світлодіодний дисплей LG на лондонському стадіоні «уемблі» вітає своїх глядачів

Зростає попит на великогабаритні світлодіодні дисплейні рішення на великих об’єктах в зв’язку з поверненням спортивних заходів

Шанувальники чемпіонату Європи з футболу 2020 в Лондоні першими побачили світлодіодний дисплей високої яскравості LG Electronics, встановлений напередодні довгоочікуваних матчів. Розташований над головним входом стадіону «Уемблі», одного з найбільш знакових спортивних і розважальних об’єктів у світі, світлодіодне цифрове рішення LG стало найбільш значущим відновленням стадіону за останні десятиліття. Стадіон привітав спортивних уболівальників в якості господаря ключових матчів і Суперкубка Англії з футболу (FA Community Shield), традиційного події, що відкриває англійський футбольний сезон.

Нові цифрові рішення на «Уемблі» включають світлодіодний медіа фасад площею 424,5 м², встановлений на вхідній групі Великого залу, і два додаткових дисплея площею 207,9 м² з боків. Яскравий світлодіодний LG дисплей відмінно підходить для будь-якого контенту, статичних зображень або тексту – для демонстрації як вночі, так і вдень. Рішення дозволяє відвідувачам всередині Великого залу насолоджуватися виглядом зовні під час трансляції контенту. Крім того, завдяки своєму розміру, яскравості і якості зображення світлодіодний LG дисплей робить стадіон «Уемблі» ефективним засобом спілкування з гостями і широкою публікою.

Інші зовнішні світлодіодні рішення, дебютували в цьому спортивному сезоні на «Уемблі», включаючи LG дисплеї різних форматів і типів, а також один світлодіодний дисплей для приміщень. Стратегічно розташовані на парапеті і в декількох шахт ліфта, рішення LG не тільки нададуть необхідну інформацію та інтерактивні розваги, а й допоможуть зорієнтувати гостей по розсадженню на стадіоні.

Передові цифрові LG рішення відмінно підходять для демонстрації прямих трансляцій, повторів, оголошень і багато іншого. Використовуючи свій досвід в технологіях відображення і ноу-хау для створення універсальних рішень, придатних для широкого спектра секторів, LG зміцнює свій статус ключового гравця в секторі комерційних дисплеїв. 

Це цікаво:   Перейти з передплати на контракт можна за кілька хвилин у My Vodafone

«Для мене велика честь, що наші надяскраві світлодіодні дисплеї вітають відвідувачів лондонського стадіону «Уемблі», – підкреслив Пайк Кі Мун, старший віце-президент і голова підрозділу інформаційних дисплеїв компанії LG Electronics Business Solutions. «Впроваджуючи наші рішення на міжнародних майданчиках, ми можемо продемонструвати переваги нашої передової світлодіодної технології мільйонної аудиторії».

«Стадіон «Уемблі» – культове місце, де проходять найбільші в світі спортивні та розважальні заходи, – підкреслив Ліам Бойлан, директор стадіону «Уемблі». «Ми завжди прагнемо вразити нашу аудиторію, тому ми раді встановити на наш об’єкт світлодіодні LG рішення високої яскравості».

Крім «Уемблі», цифрові LG дисплеї обладнані і на інших великих стадіонах Великобританії, в тому числі на Etihad Stadium, де знаходиться футбольний клуб «Манчестер Сіті», і на стадіоні в північному Лондоні «Тоттенхем Хотспур».


Новини IT » Прес-релізи » Новий яскравий світлодіодний дисплей LG на лондонському стадіоні «уемблі» вітає своїх глядачів

Опубліковано


Останні новини IT: