Через ДП «УСС» закуплено «пакунки малюка» для понад 50 тисяч новонароджених

Через ДП «УСС» закуплено «пакунки малюка» для понад 50 тисяч новонароджених

Централізована закупівельна організація, яка є філією державного підприємства «Українські спеціальні системи», успішно завершила перший етап закупівель одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка». Договір про закупівлю укладено 22 вересня 2021 року. 

ЦЗО ДП «УСС» спеціалізується на закупівлях у сфері цифровізації для центральних органів виконавчої влади України й проводить їх безкоштовно. Проте ЦЗО може проводити закупівлі за непрофільними напрямами або для органів, які не зобов’язані проводити закупівлі через ЦЗО, за комісію 0,5% – 3% від вартості. 

Закупівля «пакунків малюка» проводилася на замовлення Міністерства соціальної політики України. Наразі успішно завершилася перша частина закупівлі – майже 54 000 «пакунків». 

Очікувана вартість першого етапу закупівель становила 306 148 620 грн. За результатами тендера загальна вартість закупівлі склала 244 075 573 грн. За ці гроші мають бути закуплені бебі-бокси, до яких входять 93 товари різних виробників. Таким чином, економія бюджетних коштів склала понад 60 000 000 грн. 

Пологові будинки та центри соціального захисту по всій Україні мають отримувати «пакунки малюка» до 10 грудня 2021 року. 

«Метою створення ЦЗО ДП «УСС» було підвищення професійного рівня закупівель у сфері цифровізації. Однак успішне завершення першого етапу закупівель «пакунків малюка» свідчить, що фахівці ЦЗО ДП «УСС» мають глибокі знання і досвід, які дають можливість проводити складні тендери не тільки у сфері цифровізації, а й в інших напрямах, – зазначив перший заступник Голови Держспецзв’язку Дмитро Маковський. 

ЦЗО ДП «УСС» було створено на виконання Розпорядження Кабінету Міністрів України «Про визначення Державного підприємства «Українські спеціальні системи» централізованою закупівельною організацією у сфері цифровізації» від 24 березня 2021 року. 

Мінсоцполітики підписало з ДП «УСС» договір про проведення тендера на закупівлю «пакунків малюка» у квітні 2021 року.

Це цікаво:   У Валенсії за підтримки Huawei стартувала четверта літня Школа жіночого лідерства в епоху цифрових технологій

Новини IT » Прес-релізи » Через ДП «УСС» закуплено «пакунки малюка» для понад 50 тисяч новонароджених

Опубліковано


Останні новини IT: