LG представить арт-проекти по всьому лондону, натхненні OLED

LG представить арт-проекти по всьому лондону, натхненні OLED

Від популярних сучасних художників до висхідних зірок – дисплеї LG OLED готові демонструвати воістину надихаючі витвори мистецтва

LG Electronics (LG) запускає серію художніх ініціатив в Лондоні в рамках своєї кампанії «SELF-LIT» з використанням технології LG OLED. LG представила світу новий жанр мистецтва – LG OLED Art, заснований на технології телевізорів LG OLED.

Відповідно до філософії LG, Art Inspires Technology, Technology Complete Art (Мистецтво надихає технології. Технології доповнюють мистецтво), SELF-LIT Masterpiece і SELF-LIT Museum представляють роботи відомих художників, красиво відображаються на найсучасніших телевізорах LG OLED, які передають реалістичні кольори і текстури за допомогою мільйонів самопідсвічуваних пікселів. Завдяки неймовірно точної передачі кольору і нескінченного контрасту твори мистецтва відображаються в точній відповідності з творчим задумом художників завдяки реалістичним кольорам і глибокому чорному кольору, що забезпечує максимальне занурення і відчуття реалістичності.

Перша виставка LG OLED X Damien Hirst: A History of Painting (LG OLED X Деміен Херст: історія живопису) буде представлена ​​в просторі LG під час Frieze London, однією з найвпливовіших міжнародних ярмарків сучасного мистецтва в світі. В якості єдиного бренду споживчої електроніки, представленого на Frieze London, співпраця LG-Hirst представить видатні роботи художника, який досліджує творчий потенціал інноваційних технологій і покаже, як вони можуть стати потужним партнером для нових розробок в цифровому мистецтві.

На виставці представлені основні роботи художника, в тому числі картини з його серій «Калейдоскоп» і «Обертання», а також приголомшливі самопідсвічувані цифрові репродукції і серія NFT художника, показана на преміальних телевізорах LG OLED. Перший в світі згортається телевізор LG SIGNATURE OLED R, а також стильний телевізор LG SIGNATURE OLED 8K і натхненна мистецтвом серія LG G1 Gallery дозволять по-новому поглянути на вражаючі твори Херста завдяки неперевершеній якості зображення.

Це цікаво:   Vodafone запровадив нові послуги для керування ІоТ-картками

Крім того, до кінця цього року LG розширить свій проект SELF-LIT за рахунок виставки LUX, New Wave of Contemporary Art, розташованої в центрі творчої спільноти міста – 180 The Strand. Використовуючи унікальні атрибути OLED, провідні художники-інсталятори, такі як Рефік Анадолу і Ес Девлін, продемонструють свою творчість, використовуючи понад 100 OLED продуктів, включаючи телевізори LG, рішення signage і прозорі OLED дисплеї, запрошуючи відвідувачів випробувати зачаровує візуальне мистецтво, натхненне революційними технологіями.

За допомогою серії знакових виставок, в яких технології і мистецтво гармонійно поєднуються один з одним, LG прагне надати відвідувачам галереї багатші враження. Кожне цифрове твір мистецтва, втілене в життя за допомогою LG OLED, буде завантажуватися на веб-сайт проекту в міру його появи, щоб ентузіасти мистецтва і шанувальники OLED по всьому світу могли насолоджуватися ними в будь-який час і в будь-якому місці.


Новини IT » Прес-релізи » LG представить арт-проекти по всьому лондону, натхненні OLED

Опубліковано


Останні новини IT: