Українська компанія ERC підписала дистриб’юторську угоду з лідером індустрії багатофакторної аутентифікації, компанією Swivel Secure

Українська компанія ERC підписала дистриб’юторську угоду з лідером індустрії багатофакторної аутентифікації, компанією Swivel Secure

Компанія ERC рада оголосити про початок співпраці з Swivel Secure.

Swivel Secure – це перевірена, гнучка та потужна платформа аутентифікації, яка допомагає мільйонам людей працювати більш ефективно та підвищує мережеву безпеку. Компанія є світовим лідером у галузі аутентифікації та пропонує багатофакторне рішення, яке забезпечить інтелектуальний захист хмарної та локальної архітектури. Рішення Swivel Secure використовуються приватними та державними компаніями, представниками малого та великого бізнесу в 54 країнах світу.

Продукт AuthControl Sentry®, відзначений безліччю нагород, забезпечує розширену багатофакторну аутентифікацію на основі ризиків у поєднанні із єдиним входом SSO, із застосуванням запатентованої технології PINsafe® для безпечного доступу користувачів до будь-яких програм.

ERC бере на себе зобов’язання щодо повного дистриб’юторського супроводу та післяпродажного обслуговування не тільки в Україні, а й у Вірменії, Білорусії, Грузії, Азербайджані, Казахстані, Киргизстані, Молдові, Таджикистані, Туркменістані та Узбекистані.

«Ми, в компанії ERC, розуміємо важливість диверсифікації свого асортименту продукції. А багатофакторна аутентифікація — справді «гаряча тема», яка може зацікавити навіть людей, які не мають прямого відношення до інформаційної безпеки.

У сьогоднішньому, все більш цифровому світі, вже недостатньо навіть традиційних підходів двофакторної аутентифікації, не кажучи вже про доступ на основі пароля.

Багатофакторна аутентифікація є єдиним та необхідним методом захисту, за допомогою якого організації можуть однозначно ідентифікувати людину, яка знаходиться на іншій стороні електронної операції.

Витрати, пов’язані з кібератаками, обходяться в мільйони доларів щорічно — в інтересах кожного зробити несанкціонований доступ максимально проблематичним» — говорить бренд-менеджер Swivel Secure в ERC, Дмитро Козейчук.

У найближчих планах компаній забезпечити доступність рішень для користувачів ще в 11 країнах та провести навчання фахівців, а також низка маркетингових заходів.

Це цікаво:   Компанія KIVI стала членом Київської Торгово-промислової палати

Новини IT » Прес-релізи » Українська компанія ERC підписала дистриб’юторську угоду з лідером індустрії багатофакторної аутентифікації, компанією Swivel Secure

Опубліковано


Останні новини IT: