Компанія LG оголошує про призначення нового CEO та інші зміни, спрямовані на ефективне вирішення завдань на 2022 і наступні роки

Компанія LG оголошує про призначення нового CEO та інші зміни, спрямовані на ефективне вирішення завдань на 2022 і наступні роки

Просування бізнес-портфеля з акцентом на цифрову трансформацію

Сьогодні компанія LG Electronics (LG) оголосила про те, що Вільям Чо (William Cho), головний стратегічний директор компанії, з 1 грудня також приступить до виконання обов’язків CEO. Вільям Чо, головний стратегічний директор LG з 2019 року, відповідав за створення Центру бізнес-інкубації LG (Business Incubation Center) та за просування нових можливостей для розвитку бізнесу в рамках власних підприємств, а також стартапів-партнерів, до того ж протягом шести років обіймав посаду президента LG у Північній Америці.

Головний стратегічний директор компанії LG Вільям Чо

Вільям Чо приєднався до компанії Goldstar у 1987 році. Після 4 років роботи в закордонному офісі LG в Німеччині пан Чо стрімко просувався кар’єрними сходами, обіймаючи посади президента LG Electronics у Канаді, Австралії та США. Випускник Пусанського університету пан Чо отримав ступінь магістра в галузі бізнесу в Університеті Йонсе в Сеулі.

Серед інших важливих змін – призначення Кім Бьон Хуна (Kim Byoung-hoon) на посаду головного технологічного директора (CTO). Д-р Кім, який наразі очолює Центр технологій майбутнього (Future Technology Center), отримав підвищення й обійме посаду Виконавчого віце-президента, а також одночасно виконуватиме функції головного технологічного директора та керуватиме роботою в галузі інформаційно-комунікаційних технологій.

Чжан Ік Хван (Jang Ik-hwan), ветеран LG з 31-річним стажем, який сприяв успішному просуванню портфеля IT-бізнесу та перетворенню LG на один із найшвидше зростаючих брендів у сфері ноутбуків, портативних комп’ютерів та моніторів, отримав підвищення з посади старшого віце-президента на посаду виконавчого віце-президента й очолить компанію Business solutions. Ін Сок Хьон (Eun Seok-hyun), старший віце-президент, стане новим, третім за рахунком, керівником компанії Vehicle component Solutions. До цього пан Хьон відповідав за роботу підрозділу інтелектуального бізнесу у цій компанії.

Це цікаво:   Відкрито прийом заявок на участь у премії Women SME Leaders Awards від Mastercard

Нова команда керівників, яка націлена на забезпечення подальшого розвитку компанії, планує прискорити процес перетворень й зосередитися на підвищенні споживчої цінності продукції, що вимагатиме підвищення відповідальності кожного бізнес-підрозділу. Для досягнення поставленої мети LG проведе реорганізацію свого Центру управління задоволеністю споживачів (Customer Satisfaction Management Center), який стане Інноваційним офісом з оцінки цінностей споживачів (Customer Value Innovation Office) під керівництвом головного директора з обслуговування (CSO). До обов’язків Інноваційного офісу входитиме більш ефективне вивчення й використання відгуків та проблемних питань клієнтів у процесах планування, розробки та збуту продукції. Крім того, Відділ інновацій у галузі клієнтського досвіду компаній (Customer Experience Innovation Department) Home appliances та Hone Entertainment буде перетворено на Департамент інновацій у галузі клієнтського досвіду (Customer Experience Innovation Division).

Крім того, для виявлення потенційних рушійних сил зростання та прискорення процесу впровадження майбутніх інновацій Департамент злиття та поглинання (M&A department) у складі Головного стратегічного управління (Chief strategy office) буде виведений на рівень дивізіону й отримає додаткові ресурси. Аналогічним чином, щоб зосередити увагу на майбутніх тенденціях та потребах клієнтів, підрозділ LG Life Soft Research (LSR) буде переведено до Life Soft Research Lab, щоб посилити свій вплив у Центрі управління дизайном. Для прискорення процесу цифрової трансформації, пов’язаного з клієнтським досвідом, LG підвищить статус Департаменту великих даних ІІ (AI Big Data) до рівня дивізіону, який працюватиме під керівництвом нового Головного управління даних (Chief Data Office).

Усі рішення про призначення набирають чинності 1 грудня, рішення про підвищення на посаді – першого дня Нового року.


Новини IT » Прес-релізи » Компанія LG оголошує про призначення нового CEO та інші зміни, спрямовані на ефективне вирішення завдань на 2022 і наступні роки

Опубліковано


Останні новини IT: