Перший ігровий ноутбук LG Ultragear забезпечує максимальну потужність і зручність

Перший ігровий ноутбук LG Ultragear забезпечує максимальну потужність і зручність

Повністю обладнаний ігровий ноутбук може похвалитися комплектуючими, продуктивністю та функціями, які користуються попитом серед сучасних геймерів

Компанія LG Electronics (LG) представила свій перший ігровий ноутбук (модель 17G90Q), розширивши лінійку продуктів преміум-класу UltraGearTM та принісши захоплюючі новини геймерам у всьому світі. Відзначений нагородою CES 2022 Innovation Award, ноутбук з потужними характеристиками та елегантним дизайном забезпечує чудовий ігровий процес та можливість насолоджуватися грою у будь-якому місці та у будь-який час.

Ігровий комп’ютер LG, який можна брати з собою куди завгодно, оснащений процесором Intel® Tiger Lake H 11-го покоління, графічною картою NVIDIA GeForceTM RTX 3080 Max-Q, двоканальною пам’яттю та надшвидким подвійним SSD. На додаток до 17-дюймової IPS-панелі з часом відгуку в 1 мілісекунду та частотою оновлення 300 Гц ігровий ноутбук LG UltraGear забезпечує захоплюючий та плавний ігровий процес навіть у найвибагливіших до графіки комп’ютерних іграх завдяки новітнім передовим рішенням. Крім того, система охолодження LG з паровою камерою забезпечує охолодження ноутбука навіть за його максимального навантаження. 

Модель 17G90Q характеризується легкістю на додаток до обтічного та портативного дизайну. Новий тонкий ноутбук оснащений великим екраном та вражаючою батареєю на 93 Вт-год, при цьому його товщина становить менше 21,4 міліметра, а вага – менше 2,7 кг. Ігровий ноутбук LG UltraGear відрізняється стильним та міцним алюмінієвим корпусом, а ідентифікаційна картка UltraGear з крильцями (winged UltraGear badge) на зовнішній стороні чітко демонструє потужність та якість, якими славиться преміальний ігровий бренд LG. 

17G90Q додатково оптимізує ігровий процес за допомогою ігрового програмного забезпечення LG UltraGear Studio, яке дозволяє користувачам налаштовувати параметри, пов’язані з іграми, та відслідковувати різні дані про продуктивність, включаючи тактову частоту ЦП (CPU clock), GPU TDP та тактовий генератор, а також швидкість розподілу пам’яті – у режимі реального часу. А для абсолютної персоналізації користувачі можуть вибрати та застосувати свій колір до кожної клавіші привабливої клавіатури RGB ноутбука. 

Це цікаво:   Квантове програмування, кібербезпека та генеративний ШІ. Стартує літня школа для викладачів від SoftServe

Ігровий ноутбук LG UltraGear забезпечує не тільки персоналізацію нового рівня, швидкість та чудову якість зображення, але й реалістичний тривимірний звук завдяки вбудованій двосмуговій акустичній системі. Підтримуючи DTS: X Ultra, динаміки точно передають напрямок та розташування звуків в ігровому середовищі, допомагаючи гравцям знаходити товаришів по команді та легше відстежувати ворогів. Більш того, 17G90Q поставляється з технологією Intel® Killer Wireless, яка допомагає гарантувати швидке і стабільне мережеве з’єднання для онлайн-ігор без затримок і хвилювань. 

 «Ігровий ноутбук LG UltraGear має все необхідне для роботи з новітніми високотехнологічними іграми, забезпечуючи плавний і адаптивний ігровий процес, якого хочуть усі геймери, – сказав Сео Ен Чже, старший віце-президент та голова ІТ-підрозділу компанії LG Electronics Business Solutions. – Наш перший ігровий ноутбук, 17G90Q, відрізняється від конкуруючих продуктів своїми комплектуючими преміум-класу, великим високоякісним екраном та гладким, легким дизайном, який забезпечує максимальну зручність та портативність». 

Перший ігровий ноутбук LG буде спочатку доступний у США та Південній Кореї у першому кварталі 2022 року, а за ним і на інших ринках. Щоб дізнатися більше про лінійку LG UltraGear, відвідайте сайт www.LG.com/CES2022, починаючи з 8:00 за тихоокеанським часом 4 січня. 


Новини IT » Прес-релізи » Перший ігровий ноутбук LG Ultragear забезпечує максимальну потужність і зручність

Опубліковано


Останні новини IT: