Курс на «зелену» Європу: Huawei стала членом Eurelectric

Курс на «зелену» Європу: Huawei стала членом Eurelectric

Компанія Huawei стала членом та бізнес-партнером Eurelectric — європейської асоціації електроенергетики, яка діє у понад 32 країнах Європи та об’єднує більш ніж 3 500 компаній sз виробництва, розподілу і постачання електроенергії. Це важливе партнерство — ще одна віха у співпраці із зацікавленими сторонами в Європі та всьому світі для надання технологій і цифрових рішень, які допомагають вирішувати глобальні проблеми і досягати цілей Європейського зеленого курсу.

«Ми прагнемо зменшити викиди вуглецю та бути в авангарді енергетичного переходу, тому займаємося цією не простою, але захопливою справою. Наша робота протягом цього десятиліття — десятиліття електроенергії — відіграє важливу роль у формуванні стійкої вуглецевонейтральної економіки. Міжгалузеве партнерство — запорука успіху подвійного екологічного та цифрового переходу. Ми в захваті від того, що Huawei стала нашим бізнес-партнером і що ми разом працюватимемо над втіленням нашої місії із проведення економічно ефективного переходу на екологічно чисті види енергії, що розширить можливості споживачів», — сказав Брюс Дуглас (Bruce Douglas), директор з бізнесу та комунікацій Eurelectric.

«Компанія Huawei усвідомлює нагальну необхідність забезпечення доступного, надійного, стійкого та сучасного енергопостачання для всіх користувачів до 2030 року. Тому ми з нетерпінням чекаємо на співпрацю з Eurelectric і колегами-членами, щоб підтримати енергетичний перехід у Європі та сприяти співпраці заради досягнення цілей ЄС щодо подвійного цифрового й екологічного переходу», — прокоментував Тоні Джін (Tony Jin), головний представник Huawei в європейських інституціях.

«Ми раді приєднатися до Eurelectric у справі декарбонізації енергетичного ринку. Eurelectric і її члени одними з перших зосередилися на відновлюваній енергії для зменшення викидів CO2. Ми зможемо швидко зрозуміти потреби галузі та залучатимемо експертів для створення екологічних рішень. Ми співпрацюватимемо, щоб інтегрувати цифрові технології і технології силової електроніки, стимулюючи проведення енергетичної революції заради кращого, більш екологічного майбутнього», — зазначив Боб Хе (Bob He), президент Huawei Digital Power у Західній Європі.

Це цікаво:   LG представила LG Business Cloud на ISE 2024

Зараз, коли ціни на енергоносії дуже високі, зацікавлені сторони державного та приватного секторів відіграють надзвичайно важливу роль. Вони об’єднують зусилля і проводять дослідження і розробки, шукаючи цифрові й екологічні рішення для переходу Європи на відновлювану енергетику. Huawei працює у Європі і для Європи та працюватиме з партнерами Eurelectric над створенням рішень, які допоможуть зменшити викиди парникових газів, гарантуючи безпечне та доступне енергопостачання ЄС, розвиваючи повністю інтегрований, взаємопов’язаний і цифровий енергетичний ринок ЄС, покращуючи енергоефективність та підтримуючи енергетичну галузь переважно завдяки відновлюваним джерелам енергії.

Huawei може запропонувати екологічні цифрові рішення, що сприяють втіленню кліматичних цілей ЄС до 2030 року та довгострокової стратегії ЄС щодо досягнення вуглецевої нейтральності до 2050 року. Наприклад, компанія підтримала місцевого оператора грецького острова Карпатос, допомігши стабілізувати електропостачання завдяки рішенню iSolar. Це рішення може забезпечити більше 50% загальної потреби одного домогосподарства в електроенергії, на понад 51% зменшити споживання енергії, отриманої внаслідок спалювання викопних видів палива, і скоротити щорічні викиди вуглецю більш ніж на 10 т. 


Новини IT » Прес-релізи » Курс на «зелену» Європу: Huawei стала членом Eurelectric

Опубліковано


Останні новини IT: