Розумні фішки в новобудовах Синергія Сіті

Розумні фішки в новобудовах Синергія Сіті

Вибір квартири в новобудові включає не тільки вивчення можливих планувань, ціни, інфраструктури та надійності забудовника. Наразі забудовники пропонують майбутнім власникам квартир додаткові опції, які дозволяють отримати більше комфорту.

Розглянемо для прикладу ЖК Синергія Сіті в Ірпені. Це великий жилий комлекс на 2 квартали, в якому заплановано 76 будинків, а також окрема будівля школи, спортивні та дитячі майданчики.

Якщо ви вирішили купити квартиру в Ірпені, ЖК Синергія Сіті запропонує вам кілька приємних технологічних опцій:

По-перше, будинки обладнані відеодомофонами BAS IP. Це інноваційні пристрої, що забезпечують зручний доступ до вашого помешкання.

Вони дозволяють керувати доступом до помешкання зі смартфона, використовуючи його як мобільний ідентифікатор (мобільний ідентифікатор неможливо скопіювати). Отже, відкрити замок зможе лише той, в кого знаходиться телефон. А жоден зловмисник не зможе потрапити в будинок з копією картки доступу чи дублікату брелока.


Картку доступу набагато простіше забути вдома чи загубити. Проте, телефон завжди під рукою. Але якщо телефон розрядився, чи ваші руки зайняті – виручить функція відкриття дверей через розпізнавання обличчя. Для цього використовується технологія гібридного 3D розпізнавання обличчя за допомогою інфрачервоних датчиків та аналізу, який спрацьовує за 0,6 секунд.

Система BAS IP буде встановлена в усіх будинках комплексу, котрі зводить Будівельна Група Синергія.

По-друге, кожна квартира обладнана Ajax Starter Kit. Це бездротова GSM-сигналізація, яка робить ваше приміщення ультразахищеним. Стартовий комплект системи безпеки Ajax складається з хаба (Ajax Hub), датчика руху, датчика відкриття дверей та брелока із тривожною кнопкою.

Інтелектуальний центр системи – Ajax Hub – об’єднує всі датчики в єдину екосистему та робить простір недоступним та максимально безпечним. Навіть якщо ви їдете на відпочинок, не варто турбуватися про безпеку будинку. Цілодобовий віддалений доступ до охоронної системи можливий через застосунок або браузер.

Це цікаво:   IT SmartFlex, дочірня IT-компанія Vodafone, приєдналась до «Дія.City»

Далі за власним бажанням власник квартири може обрати охоронну компанію та приєднати Ajax до її пульту охорони.

Також Ajax Starter Kit може стати частиною екосистеми вашого “розумного будинку”.

Зазначимо, що ці переваги отримають усі майбутні власники квартир в ЖК Синергія Сіті, не залежно від того, чи хочете ви купити однокімнатну квартиру в Ірпені, чи п’ятикімнатну, або навіть дворівневу квартиру.


Новини IT » Прес-релізи » Розумні фішки в новобудовах Синергія Сіті

Опубліковано


Останні новини IT: