Новий український сервіс WeStudy Online як конкурентна альтернатива іноземним онлайн платформам

Новий український сервіс WeStudy Online як конкурентна альтернатива іноземним онлайн платформам

Перша офіційна згадка про платформу WeStudy датована ще далеким 2018 роком у науковій статті розробників братів Ростислава та Олександра Рижкових, проте безпосередньо варіант платформи для онлайн шкіл було запущено нещодавно. 

Перший проект платформи був направлений на системи цифровізації вищих навчальних закладів України, наразі ним користується низка провідних університетів, такі як Львівська Політехніка, Волинський національний університет ім. Лесі Українки, Миколаївський національний університет ім. В.О. Сухомлинського та інші. 

Проте для широкого загалу користувачів буде більш цікавим новий проект розробників ТОВ “ВіСтаді”, а саме WeStudy Online – платформа для запуску, продажу та проведення онлайн-курсів.

І хоча платформу WeStudy Online було запущено лише наприкінці травня, менше ніж за три тижні на ній вже було запущено декілька сотень онлайн шкіл починаючи від індивідуальних мовних курсів від приватного репетитора і закінчуючи великими онлайн школами які мають багаторічну репутацію із великою кількістю курсів, коучів та клієнтів. 

Реєстрація в платформі WeStudy Online проходиться за 15 секунд, при цьому є можливість одразу обрати безкоштовний період використання від 30 до 90 днів в залежності від обраного функціоналу.

Платформа має зрозумілу панель управління онлайн школою та зручні інструменти зв’язку та взаємодії із клієнтами.

Панель управління в платформі WeStudy Online
Панель управління в платформі WeStudy Online

При проходженні реєстрації, генерується вже готовий лендінг пейдж. По суті, отримаємо не тільки платформу онлайн курсів, а ще й сайт онлайн курсів для кращої роботи із клієнтами. 

Платформа має повноцінний конструктор сайту, тим самим вона є інтегрованим міксом двох різних сервісів в одному (наразі за доволі скромну ціну). 

Конструктор сайту платформи WeStudy Online
Конструктор сайту платформи WeStudy Online

Меню налаштування курсів достатньо зрозуміле. На часі, автоматичну сплату за курс можна налаштувати через LiqPay. Таке налаштування займає менше хвилини – треба лише скопіювати ключі від LiqPay в відповідні поля та натиснути «зберегти». Якщо слухач сплачує іншим методом – менеджер курсу може зафіксувати це через редактор студентів.

Це цікаво:   Обрано дизайн марки до 30-річчя мобільного зв’язку в Україні
Меню налаштування курсів в платформі WeStudy Online
Меню налаштування курсів в платформі WeStudy Online

Меню налаштування платежів через LiqPay в платформі WeStudy Online

Актуально для тих, хто змінює іноземне ПЗ на вітчизняний продукт WeStudy Online – міграція особових кабінетів клієнтів. З цим в платформі теж все в порядку. Функція імпорт студентів із таблиці Exel значно спрощує цю процедуру. 

Імпорт студентів в платформі WeStudy Online
Імпорт студентів в платформі WeStudy Online

Стосовно безпосереднього насичення курсу навчальними матеріалами – тут можна побачити відголосок консервативного підходу до університетської навчальної платформи, яку розробники впроваджували впродовж декілька років до відкриття онлайн платформи для широкого загалу. Структурування за модулями та розділами, значні можливості від класичної лекції до завдання з функцією завантаження файлу відповіді. Окремо можна виділити блок тестувань, які підтримують відповіді як в текстовому вигляді, так і в вигляді відео чи ілюстрації. 

Можливість створювати унікальні тестування для курсу вигідно відрізняє вітчизняну платформу WeStudy Online від аналогів іноземних платформ для створення та ведення онлайн курсів. 

Завантаження відео матеріалу на захищений хостінг платформи WeStudy Online
Завантаження відео матеріалу на захищений хостинг платформи WeStudy Online

Відео матеріали для курсів завантажуються на захищені хостинги і доступ до них мають лише менеджери курсів та слухачі, яким було надано цей доступ. Можливість викачувати відео відсутня, передбачено лише перегляд. 

Вікно підтримки розробниками WeStudy Online
Вікно підтримки розробниками WeStudy Online

Ще один вигідний плюс української платформи WeStudy Online – простота у використанні, налаштуванні та техпідтримці. Через окрему вкладинку “Допомога” в меню клієнта інтегровано відповіді на основні питання використання платформою із відео-інструкціями. Там же можна знайти кнопки техпідтримки, через які безпосередньо можна замовити консультацію, налаштування лендінг пейджу, залишити побажання. Цікаво, що техпідтримка доволі швидко та ефективно реагує на побажання клієнтів. 

Месенджер WeStudy Online
Месенджер WeStudy Online

В платформу WeStudy Online також інтегровано месенджер, через який можна надіслати повідомлення як одному, так і групі клієнтів, робити розсилку повідомлень всім зареєстрованим клієнтам. 

Мобільна адаптація WeStudy Online
Мобільна адаптація WeStudy Online

Платформа Westudy Online має адаптивний дизайн і добре підходить для використання як з комп’ютерів, так і мобільних пристроїв. 

Це цікаво:   Квантове програмування, кібербезпека та генеративний ШІ. Стартує літня школа для викладачів від SoftServe

Резюмуючи: Українська платформа Westudy Online – гарний та фінансово доступний вибір як для тих, хто має свої великі онлайн школи, так і для початківців, які тільки хочуть спробувати себе у ролі коучів онлайн курсів. Стартова ціна платної підписки з доволі серйозним функціоналом починається від 11 доларів США на місяць, що без зайвих слів каже про доцільність використання даної платформи. 


Новини IT » Прес-релізи » Новий український сервіс WeStudy Online як конкурентна альтернатива іноземним онлайн платформам

Опубліковано


Останні новини IT: