Huawei визнана найкращим постачальником рішень у сфері зберігання даних за версією Gartner сьомий рік поспіль

Huawei визнана найкращим постачальником рішень у сфері зберігання даних за версією Gartner сьомий рік поспіль

Провідна світова дослідна і консалтингова компанія Gartner представила звіт «Магічний квадрант (Magic Quadrant) у сфері основних систем зберігання даних за 2022 рік», згідно з яким Huawei сьомий рік поспіль є лідером ринку завдяки рішенню OceanStor Storage.

Huawei отримала відзнаку за двома основними критеріями: здатність реалізації і повнота бачення. Gartner розглядає ці аспекти для оцінювання постачальників систем зберігання даних.

magic quadrant
Рішення Huawei OceanStor Dorado All-Flash Storage підтримує наступні можливості.

  • Мультихмарна екосистема: Huawei допомагає прискорити хмарні рішення завдяки швидкому мультихмарному розгортанню і стабільній роботі за допомогою зв’язку з основними платформами управління сховищами (зокрема, Kubernetes, OpenShift, Rancher і DaoCloud), а також завдяки застосуванню окремих технологій зберігання та обчислень, механізмів прискорення даних.
  • Захист даних: рішення Huawei для захисту від програм-вимагачів працює на основі основного і резервного сховищ. Воно виявляє шкідливі програми, шифрує сховище, забезпечує фізичну ізоляцію («повітряний проміжок»), робить безпечний знімок і підтримує WORM для надійного захисту від програм-вимагачів, а також безперервності роботи та безпеки бізнесу.
  • Клієнтський досвід: продукти обслуговуються у світових центрах, що робить рішення Huawei ідеальним вибором для різних галузей (зокрема, для фінансової, телекомунікаційної та інших галузей) у країнах Латинської Америки, Європи, Африки, Середнього Сходу та Азійсько-Тихоокеанського регіону.

Рішення Huawei OceanStor Dorado All-Flash Storage широко застосовується в основних галузях промисловості завдяки його унікальним і провідним конкурентним перевагам. Зокрема, це:

  • єдині у галузі активні інтегровані рішення SAN і NAS;
  • повністю сітчаста архітектура SmartMatrix, що забезпечує безперервне обслуговування 24/7;
  • міжкластерна глобальна масштабна файлова система і провідна у галузі архітектура спільної роботи контролера диска FlashLink®, що забезпечує чудову продуктивність SAN і NAS;
  • преміальні функції, зокрема квота, QoS і захист від програм-вимагачів для забезпечення ефективності і надійності даних у середовищах з декількома завантаженнями.
Це цікаво:   Mastercard: шість із десяти безконтактних оплат в Україні – це цифрові оплати гаджетами з NFC

Примітка:

Gartner, звіт «Магічний квадрант (Magic Quadrant) у сфері основних систем зберігання даних за 2022 рік», Джефф Фогель (Jeff Vogel), Джозеф Ансворт (Joseph Unsworth), жовтень 2022 року.

З жовтня 2016 р. до листопада 2018 р. звіт мав назву «Магічний квадрант для дискових масивів загального призначення» (Magic Quadrant for General-Purpose Disk Arrays).

Gartner не надає перевагу жодному постачальнику, продукту або послузі, про які йдеться в публікаціях щодо дослідження, а також не надає користувачам рекомендацій для вибору постачальників з найвищим рейтингом і маркуванням. Публікації оцінюють дослідження Gartner і не повинні розглядатися як констатація фактів. Gartner відмовляється від будь-яких гарантій, явних чи непрямих, щодо цього дослідження, зокрема будь-яких гарантій стосовно товарної придатності для конкретних цілей. Gartner і Magic Quadrant є зареєстрованими торговельними марками і знаками обслуговування компанії Gartner, Inc. та/або її філій у США і за кордоном, а також використовуються у тексті з дозволу компанії. Усі права захищені.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei визнана найкращим постачальником рішень у сфері зберігання даних за версією Gartner сьомий рік поспіль

Опубліковано


Останні новини IT: