Huawei FusionCube визнано одним із 5 найкращих постачальників корпоративної гіперконвергентної інфраструктури (HCI) за версією DCIG

Huawei FusionCube визнано одним із 5 найкращих постачальників корпоративної гіперконвергентної інфраструктури (HCI) за версією DCIG

Провідна світова аналітична компанія Data Center Intelligence Group (DCIG) відзначила Huawei FusionCube як одного з найкращих у світі постачальників корпоративної гіперконвергентної інфраструктури (HCI) у своєму звіті DCIG 2023-24 Top-5. Підрозділ Huawei FusionCube отримав це звання за спрощене та інтелектуальне управління експлуатацією і обслуговуванням, розмаїтість обчислювальних екосистем, а також за гнучку інтеграцію обладнання.

https://e.huawei.com/mediafileebg/MediaFiles/6/8/5/%7B6851BC09-CE40-4E26-94F4-2115B4F01630%7Ddcig-best-recommendation-2.jpg
Huawei FusionCube увійшов до списку 5 найкращих корпоративних постачальників HCI за версією DCIG у 2023-2024 рр.

Звіт DCIG Top-5 містить всебічний детальний аналіз та рекомендації щодо провідних продуктів і технологій у ІТ-сфері. Висновок заснований на основних факторах, які впливають на вибір IT-клієнтів, включно з перевагами для бізнесу, ефективністю, а також експлуатацією і обслуговуванням. Тож, додавши FusionCube у свій річний звіт, DCIG підтвердила, що підрозділ Huawei з постачання HCI має переваги в усіх вищезазначених ключових сферах.

Що стосується експлуатації і технічного обслуговування, Huawei FusionCube HCI використовує програмне забезпечення FusionCube MetaVision та eDME для уніфікованої експлуатації і технічного обслуговування сховищ та мережевих ресурсів. Завдяки функціям розгортання, керування, обслуговування та оновлення одним клацанням миші FusionCube HCI дозволяє використовувати інтелектуальні послуги експлуатації і обслуговування без нагляду.

FusionCube HCI поставляється із попередньо інтегрованим програмним та апаратним забезпеченням, щоб ІТ-інфраструктуру можна було миттєво ініціалізувати за допомогою єдиного інструмента автоматизації. FusionCube HCI також підтримує хмарну трансформацію. У поєднанні з рішенням Huawei Datacenter Virtualization Solution (DCS) це допомагає клієнтам побудувати більш легку, еластичну, стійку і надійну хмарну основу, яка підтримує інтелектуальне управління та різноманітні екосистеми.

Коли справа доходить до побудови екосистеми повного циклу, модельний ряд FusionCube HCI активно охоплює різноманітні обчислювальні екосистеми. Наприклад, FusionCube 1000 підтримує апаратне забезпечення Arm та x86 в одному пулі зберігання для уніфікованого керування. FusionCube A3000 — це HCI-пристрій, розроблений для тестування та впровадження базової моделі у багатьох галузях промисловості. Продукт має легке розгортання і єдину систему прямої доставки.

Це цікаво:   Vodafone спростив доступ до мережі NB-IoT у Києві

Модельний ряд FusionCube також вирізняється інтеграцією апаратного забезпечення. Наприклад, FusionCube 500 інтегрує основні компоненти центру обробки даних, такі як обчислювальні модулі, модулі зберігання та мережеві модулі у 5U-просторі. Це дозволяє конфігурувати за співвідношенням обчислювальних вузлів і дисків для зберігання, зменшуючи займане місце на 54% порівняно зі звичайними режимами розгортання у галузі. Глибина пристрою 492 мм підходить для розміщення FusionCube-шафи в кімнатах для стандартного обладнання. До того ж пристрій можна підключити до мережі 220В для розгортання у периферійних сценаріях, таких як платний доступ та офіси.

Нагадаємо, що Huawei є ключовим гравцем на ринку HCI з моменту його заснування та обслуговує понад 5 000 клієнтів корпоративної гіперконвергентної інфраструктури по всьому світу в різних галузях, серед яких енергетика, фінанси, комунальні послуги, освіта, охорона здоров’я та вугільна промисловість. Компанія планує продовжувати розвиток у HCI для постійного вдосконалення своїх інноваційних продуктів. Також Huawei має на меті сприяти цифровій трансформації своїх клієнтів та бути рушійною силою корпоративної хмарифікації.

Щоб дізнатися більше про звіт DCIG 2023-24 Top-5, будь ласка, перейдіть за посиланням: https://e.huawei.com/en/material/enterprise/b343926b49754994b54e4e645577dcb1.


Новини IT » Прес-релізи » Huawei FusionCube визнано одним із 5 найкращих постачальників корпоративної гіперконвергентної інфраструктури (HCI) за версією DCIG

Опубліковано


Останні новини IT: