HUAWEI разом з MTI вперше в Україні представили нове рішення для швидкісного конференц-зв’язку — інтелектуальні системи IdeaHub другого покоління

HUAWEI разом з MTI вперше в Україні представили нове рішення для швидкісного конференц-зв’язку — інтелектуальні системи IdeaHub другого покоління

Компанія  «Хуавей Україна» разом з VAP-партнером (value added partner)  компанією MTI презентували IdeaHub2 на українському ринку друге покоління ефективних інструментів для підвищення продуктивності сучасного офісу. Модернізовані інтелектуальні рішення ідеально підходять для покращення взаємодії команд, особливо в умовах дистанційної роботи. IdeaHub поєднує різні функції, зокрема багатоекранну роботу на мобільних пристроях і ПК, інтерактивну дошку, інтелектуальне розпізнавання рукописного введення, дистанційну взаємодію та відеоконференцію. Друге покоління IdeaHub представлене в Україні п’ятьма продуктами: IdeaHub ES2, IdeasHub ES2 Plus, IdeaHub B2, IdeaHub B3, IdeaHub S2.

«Стрімка діджіталізація української економіки надихає поставляти на український ринок продукти та рішення, які стирають межу між онлайн та оффлайн. Нове покоління IdeaHub  покликане відповісти на запити сучасного розумного офісу – зокрема забезпечити конференц-зв’язок високої швидкості та HD-якості, які допомагатимуть реальному сектору рухатись вперед, незважаючи на складні часи. Це наш внесок у  конкурентоздатність  українського бізнесу» – зазначив генеральний директор «Хуавей Україна» Тоні Цао, представляючи нове рішення.

Побудована на апаратній платформі нового покоління з високою обчислювальною потужністю, інтелектуальна панель Huawei IdeaHub ES2 оснащена програмою «Проведіть власну зустріч» (BYOM), Wi-Fi 6 для безпосередньої проєкції, 4K-відеокамерою професійного рівня, локалізацією голосу спікера у радіусі 12 метрів за допомогою 12 мікрофонів тощо. Пропонуючи чудову якість проведення зустрічей у форматі HD з ефектом занурення та ультранизьку затримку введення рукописного тексту, рішення легко адаптується до роботи в розповсюджених хмарних сервісах.

Huawei IdeaHub ES2 Plus пропонує такі функції, як подвійне дзеркальне відображення та керування, а також BYOM. IdeaHub ES2 Plus оснащений «очами Галілео» — першою у галузі інтелектуальною трилінзовою камерою із трикратним оптичним та шестикратним гібридним зумом, малошумним приводом нахилу, повороту і наближення та матрицею промислового класу (4 мкм²/піксель). Склопластикові повнокольорові лінзи не перегріваються і не спотворюють кольори навіть після тривалого використання. Завдяки оновленим аудіовізуальним можливостям штучного інтелекту продукт розсуває межі комунікацій та спільної роботи.

Це цікаво:   Vodafone запустив продаж eSIM через Monobank

Оснащений екраном 4K із м’яким підсвічуванням, Huawei IdeaHub B2 забезпечує можливість проведення хмарних конференцій у форматі HD. Шість мікрофонів легко вловлюють звук у радіусі 10 метрів завдяки технології формування променя. 3D-стереодинамік оснащений надвеликою звуковою порожниною об’ємом 550 см³, що забезпечує найвищу чіткість звучання. Це оптимальне рішення для таких сценаріїв спільної роботи, як підсумкові засідання, проєктні семінари та щоденні наради.

Huawei IdeaHub B3 підтримує широкий спектр функцій, серед яких проведення хмарних нарад у форматі HD 1080p, BYOM, Wi-Fi 6 для безпосередньої проєкції та низький рівень затримки введення рукописного тексту — 16 мс. Підтримує декілька режимів проєктування для різних сценаріїв. Оснащений 4K-відеокамерою професійного рівня.

Huawei IdeaHub S2 оснащений такими функціями, як BYOM, Wi-Fi 6, наднизька затримка введення, конференції у форматі HD з ефектом занурення. Підтримуючи основні хмарні сервіси та платформи відеоконференц-зв’язку, IdeaHub S2 є чудовим рішенням для забезпечення спільної роботи та спілкування, яке можна розмістити у будь-якому приміщенні, наприклад, у звичайних конференц-залах, кабінетах керівників чи офісах відкритого типу.

Рішення IdeaHub отримало премію Red Dot Award 2023 за оригінальний, сучасний та орієнтований на користувача дизайн. Винахід розроблений для будь-якого середовища і допомагає з легкістю перетворювати зали для переговорів, відкриті офіси, зали представницького класу та домашні офіси на розумні простори. Універсальний інструмент для покращення продуктивності легко замінює дошки для роботи, проєктори та інше професійне обладнання для відеоконференцій.


Новини IT » Прес-релізи » HUAWEI разом з MTI вперше в Україні представили нове рішення для швидкісного конференц-зв’язку — інтелектуальні системи IdeaHub другого покоління

Опубліковано


Останні новини IT: