Bitdefender продовжить підтримку своїх рішень з безпеки, сумісних з Windows 7 і Windows 8.1

Bitdefender продовжить підтримку своїх рішень з безпеки, сумісних з Windows 7 і Windows 8.1

У січні Microsoft оголосила, що Windows 7 і Windows 8.1 більше не будуть отримувати оновлення безпеки. Незважаючи на те Bitdefender продовжить надавати підтримку своїм рішенням для захисту на ОС Windows 7 і Windows 8.1 до 2024 року.

Шахраї знають, що користувачі та компанії не одразу зможуть перейти на іншу операційну систему. Багато компаній все ще використовують старе обладнання та програмне забезпечення, оскільки оновлення може бути занадто дорогим або порушити повсякденну роботу.

Варто зазначити, що хоча підтримка Bitdefender може допомогти захиститися від кіберзагроз, вона не може замінити оновлення безпеки, що надаються Microsoft. Антивірусне програмне забезпечення захищає від вразливостей, але не може вирішити основну проблему.

Якщо ви використовуєте Windows 7 або Windows 8.1, варто обрати Bitdefender Total Security – надійне рішення для захисту комп’ютерів від усіх типів шкідливих програм, включаючи програми-вимагачі, експлойти нульового дня, руткіти та шпигунські програми.

Нагадаємо, що клієнти, яким необхідно продовжити ліцензію, а також нові користувачі України можуть отримати всю потрібну інформацію у офіційного дистриб’ютора Bitdefender в Україні.  Залишайте свій запит та отримайте безкоштовну ІТ-допомогу. Деталі тут https://it4ua.com.ua/help-ukraine/

SOFTICO – рішення з інформаційної безпеки, постачання та ліцензування програмного забезпечення від світових лідерів, CAD-рішення, IT-сервіси з інтеграції та обслуговування. SOFTICO – офіційний дистриб’ютор Bitdefender в Україні. 

Це цікаво:   Український Headway увійшов до переліку найбільш перспективних EdTech стартапів Європи 2023

Новини IT » Software » Bitdefender продовжить підтримку своїх рішень з безпеки, сумісних з Windows 7 і Windows 8.1

Опубліковано


Останні новини IT: