SoftServe вперше запрошує студентів навчитися лідерських навичок

SoftServe вперше запрошує студентів навчитися лідерських навичок

SoftServe запускає для студентів зі всієї України перший Students Leadership Week. Ініціатива покликана розвивати лідерські навички серед молоді та навчити студентів: 

  • як розпізнати лідерство у щоденних взаємодіях та які аспекти лідерства важливо розвивати у собі вже сьогодні;
  • як опанувати навички стимулювання продуктивності й ефективного зворотного зв’язку для особистісного розвитку;
  • як будувати команди/ спільноти й налагоджувати взаємодію.

В основі програми лежать сучасні концепції лідерства, побудовані на базі новітніх досліджень, в тому числі нейронауки та практичного досвіду стратегічних лідерів в ІТ-галузі, зокрема, SoftServe. Сесії актуалізовані до міжнародних стандартів завдяки співпраці з визнаними світовими експертами з Інституту Нейролідерства (Neuroleadership Institute) та Школи корпоративної освіти Університету Дюк (Duke CE).

“В компанії ми вивчаємо сучасні концепції лідерства, визначаємо лідерські компетенції і розвиваємо їх серед наших працівників. Цього року вперше ділимося нашими напрацюваннями зі студентами, щоб показати, що лідерство – це не про роль чи ієрархію, а про спосіб мислення, рішення розвиватися і ставати кращими”, – коментує Наталія Загайська, керівниця відділу Leadership Experience у SoftServe. 

Проєкт відбувається безкоштовно та триватиме онлайн протягом 17-23 серпня 2023 року, щодня відбуватиметься по одній лекції. Щоб узяти участь, необхідно зареєструватися за посиланням.

Це цікаво:   Драма із затримкою WordPress 6.5: фіаско з шрифтами скоро закінчиться?

Новини IT » Software » SoftServe вперше запрошує студентів навчитися лідерських навичок

Опубліковано


Останні новини IT: