Український Headway вдруге потрапив до списку 150 найвпливовіших компаній світу з цифрового навчання 2024

Український Headway вдруге потрапив до списку 150 найвпливовіших компаній світу з цифрового навчання 2024

EdTech компанія Headway другий рік поспіль потрапляє до списку найкращих компаній світу, що трансформують цифрове навчання, GSV 150. Headway став єдиною компанією, що представляє регіон Східної Європи.

Інвестиційна платформа Global Silicon Valley (GSV) обрала лідерів з-поміж двох тисяч бізнесів за такими критеріями: масштаб та зростання прибутку, кількість користувачів, представленість у різних регіонах. За оцінками GSV, 150 компаній у списку охоплюють близько трьох мільярдів людей, а також сумарно генерують понад $23 млрд доходу щороку. Ці бізнеси роблять навчання доступнішим для дітей та дорослих, допомагають здобувати вищу освіту та опановувати нові навички протягом усього життя.

«Світ адаптується до сейсмічних зсувів, спричинених розвитком генеративного ШІ минулого року. Розумні асистенти, репетитори та генератори контенту — ШІ скрізь, і потреба в диференціації є гострішою, ніж будь-коли. Цьогорічний GSV 150 втілює саме цей тренд», — йдеться у дослідженні.

Усі компанії списку GSV 150 розділені на категорії за країною походження та напрямом роботи. Найбільш представлені регіони — Північна Америка (61%), Індія (15%) та Європа (12%). Кількість компаній, що походять з цих країн, збільшилася порівняно з 2023 роком.

49% бізнесів сфокусовані виключно на розвитку професійних навичок, 47% — на навчанні дітей, 35% — на вищій освіті. Їхня кількість помітно зросла, порівняно з минулим роком. 16% компаній фокусуються на навчанні людей протягом усього життя.

«Те, що Headway включили до цього переліку вдруге, підтверджує значення нашої мети — трансформувати освіту, зробити її доступною та інноваційною. Метод мікронавчання, що пропонують продукти Headway, мінімізує час і зусилля користувачів та показує високу ефективність. Наша робота змінює те, як люди навчаються та розвиваються, і ми пишаємось цим», — коментує СЕО та засновник Headway Антон Павловський.

Це цікаво:   Global Shop Solutions Director of New Implementations Achieves 20-Year Milestone 

Про компанію

Headway — EdTech компанія, що створює продукти з мікронавчання. Вони допомагають 80+ мільйонам користувачам у світі навчатися через зручний, розважальний та лаконічний контент. До екосистеми продуктів компанії входять застосунок з самарі нонфікшн бестселерів Headway, додаток для тренування мозку Impulse та застосунок з короткими курсами на різні теми Nibble.

У 2023 році компанія увійшла до переліку найкращих стартапів Європи з потенціалом досягти капіталізації в $1 млрд у найближчі два роки та потрапила до 25 найбільш перспективних стартапів України за версію Forbes. Також отримала нагороду Allstars Awards — Allstar Company Challenge, а CEO та засновник Антон Павловський став Entrepreneur of the Year. За масштабом події, Allstars Awards вважають «Оскаром» у світі технологій.

Місія компанії — допомагати людям у світі розвиватись та зростати.


Новини IT » Software » Український Headway вдруге потрапив до списку 150 найвпливовіших компаній світу з цифрового навчання 2024

Опубліковано


Останні новини IT: