Стильний і «розумний»: Huawei розпочинає продажі фітнес-браслета Band 3 Pro в Україні

Стильний і «розумний»: Huawei розпочинає продажі фітнес-браслета Band 3 Pro в Україні

Підрозділ Huawei Consumer Business Group (BG) анонсує початок продажів в Україні смарт-браслета Huawei Band 3 Pro. Новий фітнес-браслет з інтелектуальними функціями розроблений для користувачів, які ведуть активний спосіб життя. Старт продажів Huawei Band 3 Pro в Україні – 16 квітня.


Huawei Band 3 Pro з’явиться в трьох кольорах — «Чорний» (Obsidian Black), «Синій» (Space Blue), «Золотий» (Quicksand Gold) — і стане стильним доповненням будь-якого образу. Силіконові ремінці Huawei Band 3 Pro з металевою застібкою захищені від ультрафіолетового випромінювання, стійкі до забруднень і не викликають подразнення при контакті зі шкірою, завдяки чому смарт-браслет можна носити цілодобово.

Huawei Band 3 Pro отримав кольоровий сенсорний екран AMOLED із діагоналлю 0,95 дюйма, який відображає насичені та реалістичні кольори і має високу контрастність. Окрім того, смарт-пристрій підтримує сенсорне управління та кнопку Home.

Завдяки інноваційному програмному забезпеченню та системі TruSeenTM3.0 новий фітнес-браслет Huawei Band 3 Pro стежить за пульсом власника 24/7. Застосування штучного інтелекту та інфрачервоної технології робить моніторинг пульсу точнішим. При підвищенні частоти серцевих скорочень користувачеві приходить повідомлення про необхідність зміни інтенсивності тренування. Ще одна функція Huawei Band 3 Pro – TruSleep™ 2.0. Вона використовує технологію аналізу серцево-легеневої динаміки, розроблену спільно з центром Гарвардської медичної школи, і дозволяє контролювати стан сну, поліпшуючи його якість.

Новий інтелектуальний браслет від Huawei підтримує 8 режимів тренувань – біг на свіжому повітрі, біг у залі, ходьба, їзда на велосипеді та велотренажері, фітнес, басейн, плавання у відкритих водоймах.

Вбудований GPS-трекер із низьким рівнем енергоспоживання надає точну інформацію про відстань і місцезнаходження, а також дані про темп бігу, що робить Huawei Band 3 Pro ідеальним помічником у забігах на довгі дистанції. Huawei Band 3 Pro визначає максимальне споживання кисню (VO2 max) і час, необхідний на відновлення сил після занять спортом.

Це цікаво:   «Насіння для майбутнього»: підсумки освітньої програми від Huawei в Україні

Huawei Band 3 Pro можна використовувати і під час тренувань у басейні або плавання у відкритих водоймах. Система пристрою розпізнає та аналізує різні види плавання (фристайл/брас/батерфляй), вимірюючи кількість витрачених калорій, темп, дистанцію та середні показники SWOLF, що допоможе максимально поліпшити техніку. Huawei Band 3 Pro отримав високий ступінь водонепроникності – 5 АТМ.

Huawei Band 3 Pro також допоможе дистанційно керувати деякими функціями смартфона. Серед них – ідентифікація виклику абонента, відхилення вхідного дзвінка, пошук смартфона, функція дистанційної зйомки за допомогою кнопки Home (тільки на пристроях з EMUI 8.1 і новіших). У режимі звичайного використання час роботи Band 3 Pro досягає 12 днів, або до 7 годин із відстеженням координат GPS у режимі тренування.

Новинку можна придбати у фірмових магазинах Huawei на вул. Хрещатик, 46, у торгово-розважальних центрах Києва Ocean Plaza, Dream Town і «Городок», у ТРЦ «Фабрика» в Херсоні, а також у всіх роздрібних мережах України. Рекомендована ціна Huawei Band 3 Pro – 1 699 грн.



Новини IT » Технології » Стильний і «розумний»: Huawei розпочинає продажі фітнес-браслета Band 3 Pro в Україні

Опубліковано


Останні новини IT: