MEIZU готує анонс смартфону М10

MEIZU готує анонс смартфону М10

Компанія MEIZU готується анонсувати для українського ринку свій новий молодіжний смартфон – MEIZU M10.

Яким повинен бути «розумний» телефон для сучасних молодих людей? Перш за все, він має поєднувати стильний тонкий корпус, великий дисплей з вирізом, що нагадує краплю і функціонал, якого достатньо для будь-яких задач. Новий MEIZU М10 все це об’єднує якнайкраще. 

У корпусі, товщина якого менше 9 мм, розумно поєднуються величезний дисплей з діагоналлю більше 6 дюймів і вкрай тонкими рамками, ємний акумулятор, потужний 8-ядерний процесор, достатній обсяг оперативної і вбудованої пам’яті, і навіть потрійна основна камера. Ну, а додайте до всього цього ще й опукле 2.5D – скло на передній панелі, і в результаті отримаєте дизайн дорожчий за реальну вартість смартфону. 

Сучасний молодіжний смартфон неможливий без якісної основної та фронтальної камер, і в компанії MEIZU це розуміють дуже добре. Відповідь виробника на цей тренд – потужна основна камера з трьома модулями, спалахом і безліччю налаштувань. Всього цього буде достатньо, щоб в результаті отримати фото, придатне навіть для друку, а не тільки перегляду на екрані вашого мобільного. Трьох модулів у фронтальної камери немає, але це зовсім не означає, що вона не здатна якісно відобразити всі ваші емоції і емоції ваших друзів у груповому селфі. І випробувавши її в дії, ви переконаєтеся в цьому особисто.

Важливою особливістю сучасних тонких смартфонів є автономність. У MEIZU подбали про те, що б новенький MEIZU М10 не підвів вас у самий відповідний момент. Реалізованого в цьому смартфоні акумулятора вистачить на день навіть дуже інтенсивних навантажень, або ж два дні помірних. Ну, а передбачений комплектом поставки зарядний пристрій дозволить швидко поновити заряд. 

Це цікаво:   Bose працює над флагманськими навушниками QuietComfort Ultra з ANC, ось як буде виглядати новинка

Відносно бездротових модулів та інтерфейсів, в цьому плані в арсенал включено практично все, що може знадобитися для життя у великому місті, в тому числі, підтримка 4G.

У продажу MEIZU M10 з’явиться в найближчі місяці. Вартість новинки приємно здивує покупців.

Про компанію

MEIZU – китайський виробник високоякісних смартфонів на Android. Компанія створювалася як аудіобренд, і в перші роки існування займалася виробництвом музичних плеєрів. Потім переорієнтувалася на смартфони, навушники та інші пристрої.

Приголомшлива якість звуку – візитна картка MEIZU. Смартфони компанії відомі одним з кращих на ринку співвідношенням вартості і якості пристроїв. Бренд пропонує недорогі смартфони з відмінними характеристиками, класним дизайном і надійними корпусами.

Перший смартфон MEIZU M8 компанія випустила в 2008 році, тоді як перший аудіоплеєр MEIZU MX, з’явився в 2003 році. MEIZU зосередилася на випуску смартфонів на базі Android під управлінням власної оболонки FLYME, що істотно розширює функціональність ОС. Смартфони MEIZU завжди відрізняються зручними і нестандартними елементами управління.


Новини IT » Технології » MEIZU готує анонс смартфону М10

Опубліковано


Останні новини IT: