MMD представляє монітор Philips 346B1C з док-станцією USB-C

MMD представляє монітор Philips 346B1C з док-станцією USB-C

Компанія MMD, лідер у сфері інноваційних технологій та власник прав на бренд Philips Monitors, анонсує монітор Philips 346B1C: надширокого вигнутого 34-дюймового РК-монітора, оснащеного матрицею VA та док-станцією USB-C. Нова модель здатна забезпечувати максимальну продуктивність і комфорт на робочому місці. Монітор може похвалитися ідеальним сполученням зображення з роздільною здатністю 4К з технологією CrystalClear, вигнутого дисплею з матрицею VA, вбудованої док-станції USB-C та різноманітних інноваційних функцій для покращення ергономіки і екологічності пристрою. Інакше кажучи, Philips 346B1C — це універсальне рішення для професіоналів, орієнтованих на продуктивність у фінансовій та банківській галузях, інших секторах B2B.Неймовірна якість зображення

Монітор Philips 346B1C оснащений високопродуктивними функціями, які забезпечують користувачеві виключні враження від роботи. Серед них — технології CrystalClear та UltraWide, роздільна здатність WQHD 3440×1440 пікселів, зображення, яке буквально випліскується з екрану, та широкий формат 21:9. Все це гарантує нескінченні можливості: порівняння документів, перегляд великих електронних таблиць, відображення деталізованих схем у системах CAD-CAM (системи автоматизованого проектування та автоматизації виробництва) та інше. Крім того, монітор оснащений технологією MultiView, яка дозволяє одночасно працювати на декількох пристроях, таких як ноутбук та ПК. У той же час, за допомогою вбудованого комутатора MultiClient монітор може бути підключений до двох ПК одразу, що надає можливість використовувати для роботи з обома комп’ютерами лише одну конфігурацію монітор-клавіатура-миша. Для тих, кому до вподоби чергувати роботу та відпочинок, монітор оснащений технологією Active-Sync. Вона забезпечує плавність картинки, миттєву швидкість відклику та комфортну гру без візуальних артефактів.

Магія USB-C

Модель Philips 346B1C неодмінно задовольнить найбільш прискіпливих професіоналів, що шукають рішення, які допоможуть їм зекономити час та зусилля. Монітор оснащений вбудованою док-станцією USB-C, яка дозволяє надавати живлення. Таким чином, користувачі зможуть скористатися цілою низкою зручних функцій. Серед них — просте підключення за допомогою одного кабелю та можливість під’єднати ноутбук до монітора для забезпечення високої продуктивності, у тому числі для трансляції відео у високій роздільній здатності та надшвидкої передачі даних навіть під час заряджання ноутбука.

Це цікаво:   Salvador Technologies Secures Investment from Deutsche Telekom

Прогресивні функції

Кожна хвилина роботи з Philips 346B1C принесе користувачу задоволення. Для цього монітор оснащений широким спектром функцій, які забезпечують високий рівень комфорту. Технологія Flicker-free позбавить зображення від миготіння, режим LowBlue зробить зображення більш приємним для зору. У той же час режим EasyRead забезпечить ефект читання з монітору, як з паперу. Підставка пристрою забезпечує обертання на 180°, можливість нахиляти та регулювати його за висотою, що разом з кріпленням VESA гарантує оптимальний рівень комфорту. Вбудований датчик Power Sensor постійно контролює, чи знаходиться користувач перед монітором, а у випадку його відсутності відключає пристрій. Це дозволяє на 80% знизити споживання електроенергії. І це ще далеко не все. Монітор також не вміщує ртуті та свинцю, сертифікований за стандартами EnergyStar 7.0, RoHS та TCO, запакований у матеріал, що переробляється на 100% .

Потужний та продуктивний новий монітор Philips 346B1C з’явиться у продажу у листопаді 2019 року за орієнтовною ціною 19 059 гривень.


Новини IT » Технології » MMD представляє монітор Philips 346B1C з док-станцією USB-C

Опубліковано


Останні новини IT: