Простота і продуктивність для небайдужих до екології професіоналів MMD представляє монітор Philips 243B9

Простота і продуктивність для небайдужих до екології професіоналів MMD представляє монітор Philips 243B9

Компанія MMD, лідер в галузі інноваційних технологій та володар прав на бренд Philips Monitors, представляє РК-монітор Philips 243B9. Новинка, оснащена IPS-дисплеєм з діагоналлю 24 дюйми (60,5 см) та роздільною здатністю Full HD, а також док-станцією USB-C з високошвидкісним інтерфейсом USB 3.2, покликана забезпечити більшу простоту а, отже, і більшу продуктивність на робочому місці. Комфорт для користувача та зниження впливу на навколишнє середовище гарантують регульована підставка SmartErgo, енергозберігаючий датчик PowerSensor і на 100% перероблювана упаковка.

C:\Users\Костя\Desktop\AOC-Philips\Press_releases_AOC-Philips\MMD (Philips)\Press-release_Philips\2020-01-14-243B9\243B9_ftr image.tif

Простота підключення

Під час розробки монітора Philips 243B9 особлива увага приділялася простоті та зручності використання. Тому пристрій оснащений док-станцією USB-C з подачею живлення, яка забезпечує швидкість і гнучкість: за допомогою одного тонкого реверсивного коннектора можна заряджати сумісні ноутбуки, дивитися відео високої роздільної здатності та передавати дані на високій швидкості. Монітор також підтримує стандарт HDMI, а це означає, що користувачі можуть насолодитися високоякісними цифровими відео та аудіо, що передаються по одному кабелю з таких джерел, як DVD-плеєри, відеокамери та ПК.

Комфорт та задоволення

Монітор Philips 243B9 оснащений декількома технологіями, що забезпечують якість зображення, яка є максимально приємною для очей. Технологія IPS гарантує широкі кути огляду, чіткість і яскравість зображення, а роздільна здатність Full HD – велику деталізацію. Режим LowBlue знижує навантаження на очі. Додатково, Philips 243B9 обладнаний регульованою ергономічною підставкою SmartErgo та вбудованим керуванням кабелями.

Екологічна продуктивність

На додаток до комфорту, продуктивності та гнучкості, енергозберігаючий монітор Philips 243B9 також відповідає безлічі екологічних стандартів і норм сертифікації, включаючи EnergyStar 7.0, TCO Edge та RoHS. Вбудований датчик PowerSensor автоматично визначає, чи знаходиться користувач перед пристроєм, і відповідним чином регулює яскравість монітору для збільшення терміну його служби та економії енергії до 80%, у цей самий час «нульовий» вимикач забезпечує повну відсутність енергоспоживання та ще більше знижує вуглецевий слід. У корпусі Philips 243B9 не містяться ПВХ, бромовмісні антипірени, ртуть і свинець. При його виготовленні використовувалися на 85% перероблений пластик і на 100% перероблювальний пакувальний матеріал.

Це цікаво:   ASUS A3402WVA – 23,8-дюймовий моноблочний комп’ютер на новій апаратній платформі Intel®

«Розумний», гнучкий та екологічно стійкий монітор Philips 243B9 з’явиться у продажу у січні 2020 року за орієнтовною ціною 5 599 гривень.


Новини IT » Технології » Простота і продуктивність для небайдужих до екології професіоналів MMD представляє монітор Philips 243B9

Опубліковано


Останні новини IT: