Huawei презентує смартфон Y6s: збільшений обсяг пам’яті, оновлений дизайн і поліпшені функції

Huawei презентує смартфон Y6s: збільшений обсяг пам’яті, оновлений дизайн і поліпшені функції

В Україні з’явиться новий бюджетний смартфон — Huawei Y6s

Компанія Huawei представляє нову модель лінійки бюджетних смартфонів — Huawei Y6s. Y6s забезпечує чудову продуктивність за помірну ціну для повсякденного користування і розваг. Смартфон буде доступний у двох класичних кольорах: Starry Black («Чорний») і Orchid Blue («Синій»). Усі користувачі, які придбають смартфон Huawei Y6s і підключать на ньому тарифний план SuperNet Pro від Vodafone Україна до 30 червня 2020 року, зможуть взяти участь в акції «Лови 400 грн на рахунок».

Збільшений обсяг пам’яті: збережіть усе найважливіше у смартфоні

Huawei Y6s має 3 ГБ оперативної і 32 ГБ вбудованої пам’яті. Пристрій оснащений слотом для карти пам’яті до 512 ГБ. Завдяки файловій системі EROFS (Extendable Read-Only File System) збільшено швидкість зчитування даних. Також така система дозволяє заощаджувати до 2 ГБ пам’яті.

8-ядерний процесор + EMUI 9.1

Смартфон оснащений новим 8-ядерним процесором і працює на фірмовому інтерфейсі EMUI 9.1. Huawei Y6s очищає системний кеш у фоновому режимі. Коли у сховищі залишається менше 30% вільного місця, система нагадує про видалення непотрібних файлів для оптимізації роботи.

Привабливий дизайн

Huawei Y6s оснащений 6,09-дюймовим HD-дисплеєм з роздільною здатністю 1560×720. Фронтальна камера, датчик зовнішнього освітлення і надтонкий приймач розташовані в невеликому краплеподібному вирізі. Співвідношення екрана до корпусу становить приблизно 90%. Завдяки зменшеним боковим рамкам Huawei Y6s забезпечує комфортний перегляд контенту.

Y6s підтримує функцію Eye Comfort, щоб вберегти очі користувача від перевтоми.

13-мегапіксельна основна камера: чудові фотографії за будь-яких умов освітлення

13-мегапіксельна основна камера Huawei Y6s дозволяє робити якісні знімки. Об’єктив з діафрагмою f/1.8 забезпечує підвищену світлочутливість. Він пропускає на 50% більше світла порівняно зі стандартним об’єктивом f/2.2, яким оснащена більшість бюджетних моделей. Це дозволяє одержати високу якість і чіткість зображень в умовах слабкого освітлення.

Huawei SuperSound: якісне звучання при високій гучності

Це цікаво:   LG CineBeam Q виводить на світовий ринок кінематографічний досвід 4K та новий естетичний дизайн

Незважаючи на компактні розміри, Huawei Y6s відтворює потужне якісне аудіо. Технологія Huawei SuperSound підвищує максимальну гучність динаміка Huawei Y6s на 6 дБ і подвоює рівень звукового тиску.

Навіть при високій гучності якість звучання не погіршується. Особлива конструкція аудіосистеми разом з суперлінійним динаміком забезпечує звучання з глибокими басами. Крім того, Huawei Y6s має вбудовану антену для прослуховування FM-радіо без використання навушників і підтримує технологію Histen 5.0, яка поліпшує якість звучання.

Huawei Y6s оснащений акумулятором ємністю 3020 мА*год. Смартфон може програвати до 77 годин музики, забезпечує до 14 годин вебсерфінгу і до 16 годин відтворення відео.

Смартфон має функцію розблокування за допомогою розпізнавання обличчя і сканер відбитків пальців.

Ціна і доступність

Huawei Y6s доступний у всіх роздрібних мережах України. Рекомендована вартість новинки — 3 888 грн (3 ГБ + 32 ГБ).

Щоб взяти участь в акції «Лови 400 грн на рахунок» від Huawei та Vodafone Україна, необхідно придбати акційний смартфон Huawei Y6s і до 30 червня 2020 року підключитися до тарифного плану SuperNet Pro. Детальна інформація про акцію доступна за посиланням: 

https://www.vodafone.ua/shop/ua/lovi_dengi_na_schot.


Новини IT » Технології » Huawei презентує смартфон Y6s: збільшений обсяг пам’яті, оновлений дизайн і поліпшені функції

Опубліковано


Останні новини IT: