MMD оголошує про початок співпраці з G2 Esports у 2020

MMD оголошує про початок співпраці з G2 Esports у 2020

Компанія MMD, лідер у галузі інноваційних технологій та володар прав на бренд Philips Monitors, оголошує про старт співпраці з G2 Esports, однією з відомих та успішних кіберспортивних організацій у світі. G2 Esports була заснована Карлосом «ocelote» Родрігесом у 2013 році і, з тих пір, зарекомендувала себе як провідна світова команда, завоювавши понад 94 нагороди в різних іграх.

Компанія MMD ексклюзивно продає по всьому світу монітори Philips, включаючи лінійку Philips Momentum, створену спеціально для консолей. На самому початку нового десятиліття, Phillips Monitors і G2 Esports об’єдналися, щоби завоювати ринок консольних ігор. Спонсорський контракт, який починає діяти у січні 2020 року, в першу чергу спрямований на підтримку команд, що грають в гоночні ігри та Rocket League.

Штефан Зоммер, директор з маркетингу та управління бізнесом MMD, зазначив: «Ми пишаємося тим, що об’єднали зусилля з G2, щоб зробити консольні ігри ще більш захоплюючими, а також підтримати кіберспортивне співтовариство. Зокрема, команда G2 Rocket League старанно працювала над тим, щоб досягти своїх нинішніх позицій, і ми з нетерпінням чекаємо, яких успіхів вони доб’ються у 2020 році при нашій підтримці. Оснащення тренувальних центрів G2, виключно оптимізованими для консолей моніторами, допоможе посилити процес підготовки, зокрема, для команди Rocket League. Окрім цього, ми матимемо змогу дізнатися, які вимоги професійні гравці висувають до моніторів, щоб урахувати цю інформацію при створенні нових моделей у майбутньому».

Протягом 2019 року, команда G2 Rocket League зуміла досягти фіналу таких чемпіонатів, як DreamHack Montreal і Rocket League World Championship (RLCS, сезон 7). Це підтвердило здатність команд G2 Esports успішно грати не тільки в FPS (шутери від першої особи) і MOBA (розраховані на багато користувачів онлайнові бойові арени), але й у спортивні ігри.

Це цікаво:   New tech could help travelling VR gamers experience ‘ludicrous speed’ without motion sickness

 «У грі, незалежно від того, чи це онлайн-змагання, чи одиночна гра, геймеру потрібен плавний геймплей та незабутній досвід, – каже Карлос «ocelote» Родрігес, генеральний директор G2 Esports. – Не дозволяйте нікому себе обманювати: професійні геймери потребують не тільки плавності ігрового процесу, а й щоб усе виглядало найкраще. Philips Monitors – новатори, як і ми. Ласкаво просимо на борт».


Новини IT » Технології » MMD оголошує про початок співпраці з G2 Esports у 2020

Опубліковано


Останні новини IT: