Використання AMD EPYC™ у хмарних сервісах розширюється: тепер серверні процесори AMD застосовуються в Google Cloud

Використання AMD EPYC™ у хмарних сервісах розширюється: тепер серверні процесори AMD застосовуються в Google Cloud

Компанія AMD (NASDAQ: AMD) і Google Cloud оголосили про доступність бета-версій віртуальних машин N2D сервісу Google Compute Engine на базі процесорів AMD EPYC™ другого покоління. Сімейство віртуальних машин N2D стане відмінним вибором для користувачів, яким потрібно вирішувати як універсальні, так і високопродуктивні робочі завдання, що вимагають балансу обчислювальної потужності та пам’яті.

Віртуальні машини N2D розроблені для того, щоб забезпечити замовникам наступні переваги:

  • Високопродуктивні процесори AMD EPYC другого покоління, які надають клієнтам більший вибір віртуальних рішень для виконання свого робочого навантаження і підвищують продуктивність на 39% у бенчмарку Coremark порівняно з аналогічними інстансами N1. При цьому замовники зможуть заощадити до 13% порівняно з інстансами серії N;
  • Варіанти конфігурації з 128 і 224 віртуальними ЦП, які забезпечують до 70% вищу пропускну здатність пам’яті платформи порівняно з наявними віртуальними машинами в каталозі Google Compute Engine для робочих навантажень HPC, що вимагають високої пропускної здатності пам’яті;
  • Доступ до вищої пропускної здатності пам’яті платформи і більшої кількості ядер, що призводить до 100-відсоткового покращення продуктивності в різних тестах, включаючи Gromacs і NAMD, порівняно з віртуальними ЦП n1-standard-96.

«Хмарні провайдери та хостингові компанії у всьому світі зазначають фантастичне масштабування ядра, величезну пропускну здатність пам’яті, вражаючу економію сукупної вартості володіння і рекордну продуктивність процесорів AMD EPYC другого покоління, ― сказав Форрест Норрод, старший віцепрезидент і генеральний менеджер бізнес-групи в області рішень для центрів обробки даних та інтегрованих рішень компанії AMD. ― Компанії AMD і Google тісно співпрацювали в рамках створення віртуальних машин, щоб забезпечити замовникам Google Cloud високу продуктивність і рентабельність при виконанні різних робочих навантажень. Ми продовжимо співпрацю, щоб надавати клієнтам високоякісні рішення цього року та надалі».

Це цікаво:   LG презентує останні рішення в області HVAC на виставці AHR Expo 2024

Процесори AMD EPYС в основі сучасних хмарних серверів 

Процесори AMD EPYC забезпечують роботу понад 120 видів віртуальних машин від хмарних провайдерів і хостингових компаній у всьому світі, надаючи кінцевим користувачам доступ до потужних, економічних і адаптованих рішень.

Бета-версії віртуальних машин N2D на хмарній платформі Google доступні в центральній частині США, Південно-Східній Азії та Західній Європі. Список регіонів поступово розширюватиметься. Ви можете дізнатися більше про віртуальні машини в блозі Google Cloud Platform тут і на сайті Google Cloud Console.


Новини IT » Технології » Використання AMD EPYC™ у хмарних сервісах розширюється: тепер серверні процесори AMD застосовуються в Google Cloud

Опубліковано


Останні новини IT: