Perenio готує телеком-версію IoT Router Elegance з підтримкою платформи Tuya Smart

Perenio готує телеком-версію IoT Router Elegance з підтримкою платформи Tuya Smart

Чеський технологічний стартап Perenio з центром розробки в Україні представить спеціальну версію IoT-роутера Elegance з підтримкою платформи Tuya Smart для операторів зв’язку. Ця колаборація є частиною глобального проєкту компанії зі створення відкритої екосистеми управління будівлями.

IoT-роутер Elegance, презентований на CES 2020 у Лас-Вегасі, є флагманським пристроєм компанії і надає широкі можливості для бізнесу операторів зв’язку. В Perenio переконані, що найбільший потенціал розвитку сектору IoT зосереджений у B2B-сегменті. А майбутнє ринку за більш глибокою інтеграцією: окрім продажу популярних пристроїв, необхідна побудова екосистеми, освітня складова для споживачів та просування через усі можливі канали збуту. Ринок телекомунікаційних послуг у цьому випадку є одним із ключових. Запропонувавши своїм клієнтам IoT-роутер замість звичайного маршрутизатора, оператори зв’язку можуть вийти на новий ринок, ставши провайдерами рішень для розумного дому.

Завдяки IoT Router Elegance, оператори можуть запропонувати клієнтам ширший спектр послуг: крім телефонії та доступу до Інтернету, йдеться про створення недорогих модульних Smart Home систем, які легко налаштовувати. Така система зможе гарантувати безпеку житла та керувати споживанням ресурсів. Також вона дозволить створювати власні сценарії роботи пристроїв залежно від часу доби, погоди чи стану підключених датчиків.

З IoT-роутером Perenio та платформою Tuya Smart користувач зможе підключати та керувати величезним набором розумних пристроїв з одного додатка: це датчики, реле, лампи, крани, жалюзі, чайники, зволожувачі, кавомашини, пилососи, камери спостереження тощо.

«Ми прагнемо створити відкриту екосистему управління будівлями, доступну як окремому користувачеві, так і цілим містам. Я вважаю, що партнерство з таким гігантом, як Tuya, — це великий крок у правильному напрямку. В майбутньому Perenio IoT планує продовжувати співпрацювати з різними партнерами у галузі досліджень та розробок високих технологій, пристроїв та програмного забезпечення для розумного будинку та міста», — каже Сергій Костевич, виконавчий директор Perenio IoT.

«Tuya, як глобальна AI+IoT платформа, вважає український ринок надзвичайно важливим для міжнародної експансії. Perenio демонструє значний потенціал як першопроходець на ринку IoT, який постійно зростає. Платформа Tuya може посилити конкурентні позиції цього бренду за рахунок розмаїття продукції, швидкого зростання та сумісності з технологіями Powered by Tuya. Ми віримо, що Perenio стане провідним брендом на ринку, який сприятиме швидшому переходу до smart living та наближатиме «розумне» майбутнє на українському та світовому ринку», — сказала Тіна Ю, генеральний директор Tuya у європейському та азійському регіоні.

Це цікаво:   LG UltraGear представляє перший у світі ігровий монітор 4K OLED із функцією Dual-Hz

Perenio ІоТ та Tuya мали намір презентувати цей продукт на MWC 2020 у Барселоні, але подію було скасовано через поширення коронавірусу.

Інформацію про ціни та канали розповсюдження IoT Router Elegance з підтримкою платформи Tuya Smart  буде повідомлено додатково.


Новини IT » Технології » Perenio готує телеком-версію IoT Router Elegance з підтримкою платформи Tuya Smart

Опубліковано


Останні новини IT: