Huawei представляє розумний динамік Sound X для повного занурення у світ музики

Huawei представляє розумний динамік Sound X для повного занурення у світ музики

Під час глобальної онлайн-презентації нових продуктів Huawei Consumer Business Group представила флагмани Huawei P40, а разом із ними — бездротовий динамік Huawei Sound X, створений у партнерстві з Devialet. 

Ця бездротова колонка, що поєднує першокласну естетику й вишукану майстерність виконання, отримала нагороду iF Design Award 2020 за свій приголомшливий зовнішній вигляд. Динамік Sound X також створювався з ідеєю полегшення взаємодії з іншими інтелектуальними пристроями, якими користується слухач. 

Простий дотик вашого телефону до Sound X запускає відтворення звукових файлів, забезпечуючи новий рівень емоційного занурення в музику, яку ви любите. Додаткові опції, доступні на фірмовій панелі керування декількома пристроями в інтерфейсі EMUI 10.1, зроблять прослуховування аудіофайлів досвідом, від якого ви більше не зможете відмовитися. Ця панель еквівалентна опції AirPlay від Apple, якщо для передачі аудіофайлів використовується смартфон Huawei P40.

C:\Users\p00431730\AppData\Roaming\eSpace_Desktop\UserData\p00431730\imagefiles\originalImgfiles\3888E563-C892-4D92-A1FD-CBE328403FBD.png

Безперебійне звучання від спільного продукту Huawei та Devialet 

Sound X, плід спільної роботи Huawei та Devialet, став відповіддю на запит споживачів на продукти, які б гарантували першокласне відтворення аудіо у ширшому частотному діапазоні, що точно передає звучання і дух оригінального студійного чи концертного запису. В Sound X використовуються сильні сторони обох технологічних важкоатлетів. Компанія Devialet належить до трійки найбільших світових виробників аудіотехніки. 

Huawei Sound X оснащено запатентованою технологією обробки сигналу Devialet SAM® (Speaker Active Matching). Пристрій також має культову симетричну структуру Devialet Push-Push, а це означає високоякісне відтворення музики до найменших деталей, на що і звертають увагу меломани. SAM® передбачає роботу ефективного алгоритму компенсації, який адаптує вихідний сигнал відповідно до конкретних характеристик динаміка та мінімізує спотворення звуку. Структура Push-Push передбачає симетричне розміщення двох потужних динаміків, тому їхні вібрації зворотної хвилі компенсують один одного. А це означає, що навіть коли стіни тремтять від басових тонів, корпус Sound X залишається непорушним. 

Це цікаво:   Ajax Systems запускає масштабну освітню ініціативу «Ajax Next»

Дизайн, відзначений нагородою: втіха для вух та очей

Huawei Sound X, який нещодавно отримав нагороду iF Design, стане прикрасою будь-якого приміщення. Основна глянцева частина корпусу виготовлена за допомогою сучасного непровідного вакуумного гальванічного процесу, щоб забезпечити якісне передавання та приймання сигналу. В нижній частині використовується безшовне покриття, яке додатково полегшує вільну передачу без втрат. 

В колонку встановлено два сабвуфери потужністю 60 Вт, при цьому вона є компактною, портативною і зручною для повсякденного використання.

Панель керування декількома пристроями: бездротова передача звуку без втрат

Huawei Sound X відтворює аудіо через Wi-Fi. Цей процес передбачає не таке сильне стиснення даних і знижує можливість виникнення затримок порівняно з передачею аудіофайлів за технологією Bluetooth. Wi-Fi-технологія заснована на власній розробці Huawei ― EMUI 10.1.

За допомогою панелі керування декількома пристроями, аналогічної AirPlay від Apple, можна передавати високоякісний звук у режимі онлайн чи локально з Sound X на смартфон Huawei. Зайдіть до головного меню смартфона, оберіть Sound X для відтворення будь-якого аудіофайлу з пристрою і насолоджуйтеся якісним звучанням.

Продукт має вбудовану функцію Huawei Share, що позбавляє користувачів необхідності встановлювати бездротове або Bluetooth-з’єднання. Для підключення просто торкніться значка NFC на динаміку смартфона, що підтримує цю технологію, і об’ємний звук почне відтворюватися без жодної затримки. Ви також можете відповідати на дзвінки за допомогою Sound X. Для цього просто ввімкніть режим виклику одним дотиком.

Sound X з’явиться в країнах Європи на початку літа 2020 року.


Новини IT » Технології » Huawei представляє розумний динамік Sound X для повного занурення у світ музики

Опубліковано


Останні новини IT: